Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Welcome in Vienna

Welcome in Vienna

Wohin und zurück - Teil 3: Welcome in Vienna     9 March 1986 (West Germany)

N/A 2h 7min Acțiune

7.2
IMDB: 7.2/10 158 voturi

3 wins & 1 nomination.

Austria | West Germany | Switzerland

Raportează eroare

Welcome in Vienna 1986

Wohin und zurück – Teil 3: Welcome in Vienna 

Va invitam sa vizionati filmul ( Welcome in Vienna 1986 sau Wohin und zurück – Teil 3: Welcome in Vienna ) online subtitrat in romana .

Alfred “Freddy” Wolff (Gabriel Barylli) şi un tânăr evreu din Viena care au scăpat în New York acum câţiva ani, şi Adler, intelectual de stânga din Berlin, se întorc în Europa ca soldaţi americani în 1944, ca parte a unei echipe de traducători conduşi de către locotenentul Binder, un german-american antisemit, care a admirat „eficienţa” armatei germane.
Când echipa îl capturează pe Treschensky şi pe un dezertor german, Freddy îl recunoaşte ca fiind un nazist care a lucrat ca om de serviciu când era el în şcoală.
Războiul din Europa se termină, iar Freddy şi Adler sunt detaşaţi în Viena, care a adoptat un aer de amnezie cu privire la crimele naziste într-un efort de „a merge mai departe”.
Aparita compromisurilor din Războiul Rece şi antisemitismului perturbator distrug idealismul ambilor bărbaţi, în tim ce Freddy se îndrăgosteşte de fiica unui nazist, Adler, deziluzionat de comunism, se împrieteneşte cu Treschensky care acum e un agent de pe piaţa neagră.

Filmul face parte din categoriile : Drama , #1986 .

Filmul e a 3-a parte din serie .

Prima parte o gasiti AICI , iar a doua parte AICI !

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri

Alte filme