Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Suntem doar carne

Suntem doar carne

We Are the Flesh (Tenemos la carne)     6 October 2016

N/A 79 min Fantezie

4.7
IMDB: 4.7/10 1185 voturi

, ,

4 premii și 6 nominalizări.

Mexic, Franța

Traducerea : selaflaure

Raportează eroare

 We Are the Flesh  2016 sau Tenemos la Carne

Va invitam sa vizionati filmul We Are the Flesh  2016 sau Tenemos la Carne online subtitrat in romana gratis in HD.

Nerecomandat celor sub 18 ani !

„Un film greu de văzut, dar și mai greu de uitat, Tenemos la carne conține destule scene șocante, care ar fi pur și simplu nedigerabile dacă n-ar fi realizate cu talent artistic și n-ar avea o idee de transmis. Idee nu tocmai reconfortantă, dar asupra căreia merită reflectat, lungmetrajul de debut al lui Emiliano Rocha Minter, dincolo de elementele de critică socială, conturîndu-se treptat ca o parabolă contrainițiatică despre decăderea spirituală la care a ajuns omul contemporan.

Cea mai mare parte a acțiunii se desfășoară într-o clădire dezafectată, iar acolo într-o construcție din lemn și carton (încăpere în încăpere), care simbolizează pîntecul matern. Numai că revenirea la starea prenatală (regressus ad uterum), sinonimă în toate tradițiile cu moartea inițiatică și condiție necesară a renașterii spirituale, echivalează aici cu o regresiune în infrauman, urmată de o renaștere de sorginte demonică, pentru care beatitudinea și mîntuirea rezidă în amoralitate.

Incestul, necrofilia, homosexualitatea, crima, canibalismul și blasfemia (într-o scenă care amintește de Viridiana, marele film al lui Bunuel, este parodiată Cina cea de Taină) sînt aduse la suprafață și puse în practică, tot ce constituie tendință perversă și impuls transgresiv fiind proclamat ca legitim. Granița dintre conștient și subconștient dispare, cei care erau odată oameni umblă acum în patru labe, iar „carnea” devine realitatea ultimă în acest sinistru microcosm de „dincoace” de bine și de rău.”

Filmul face parte din categoriile : Drama, Fantezie, Horror , #2016 .

Tenemos la Carne 2016 olnine subtitrat, Tenemos la Carne 2016 olnine subtitrat hd, Tenemos la Carne 2016 olnine cu subtitrare in romana, We Are the Flesh  2016 olnine subtitrat, We Are the Flesh  2016 olnine subtitrat hd, We Are the Flesh  2016 olnine cu subtitrare in romana, watch We Are the Flesh  2016 olnine, watch Tenemos la Carne 2016 olnine hd.

 

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Suntem doar carne
Suntem doar carne

Alte filme