Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Veriga sălbatică

Veriga sălbatică

Last Chance     16 April 2008

N/A 90 min AcțiuneSFThriller

2.9
IMDB: 2.9/10 9 voturi

, ,

N/A

Marea Britanie, România

TRaducerea : ss8

Raportează eroare

Veriga sălbatică 2008 (Last Chance)

Vă invităm să vizionați filmul Veriga sălbatică 2008 (Last Chance) online subtitrat in română gratis in HD .

Într-o lume viitoare, o lume aflată la un pas de ruina ecologică, omenirea e pe cale de dispariție. Pământul este atacat de ciumă. De la HIV, Vaca Nebună, SARS și gripa Aviară… o boală letală după o alta. În încercarea disperată de a crea un vaccin universal, savanții internaționali au creat un virus mutant, care modifică AND-ul uman pentru combaterea virusurilor. Cei vaccinați au devenit imuni, dar prețul plătit era umanitatea lor. Mutația oribilă și nebunia străbate suprafața Pământului, omorând sau infectând ADN-ul la tot ce a găsit în cale. Singurul leac pentru individul infectat este moartea.

Acum singurul loc în care cineva mai poate supraviețui este sub suprafața etanșă a buncărelor, unde se poate autoapăra de atacurile mutanților, dar un meteorit lovește suprafața, afectând grav buncărul și omorând majoritatea locuitorilor. Este doar o chestiune de timp … până ce nu va mai rămâne nimic. Singura speranță rămasă este miraculoasa proprietate vindecătoare descoperită în craterul meteoritului.

Filmul este un imens spectacol de forță al umanității în bătălia pentru supraviețuire. Cine va pune stăpânire pe ultima șansă de supraviețuire… Ultima lor șansă?

Filmul face parte din categoriile : Actiune, SFThriller , #2008 .

Veriga sălbatică 2008 online subtitrat in română gratis in HD, Veriga sălbatică 2008 online subtitrat in română, Veriga sălbatică 2008 online subtitrat hd, Veriga sălbatică 2008 online subtitrat, Last Chance 2008 online subtitrat in română gratis in HD, Last Chance 2008 online subtitrat in română, Last Chance 2008 online subtitrat, Last Chance 2008 online subtitrat hd.

 

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri

Alte filme