Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Unchiul responsabil

Unchiul responsabil

Manchester by the Sea     16 decembrie 2016 (SUA)

R 137 min. Acțiune

8.4
IMDB: 8.4/10 21,889 voturi

, ,

2 premii şi 4 nominalizări Oscar, Alte 94 de premii si 200 de nominalizări.

SUA

Raportează eroare

 

Vezi filmul Manchester by the Sea (2016) online subtitrat

 

Lee Chandler e obligat să revină acasă pentru a-l lua în grijă pe nepotul lui după ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul poveștii, lui Lee îi revin în minte motivele care l-au făcut să plece din Manchester și să se distanțeze de trecut.
Este un film dramatic american din 2016, regizat și scris de Kenneth Lonergan și interpretându-l actorii: Casey Affleck, Michelle Williams și Kyle Chandler. Filmările au început pe 23 martie 2015, în orășul Manchester-by-the-Sea, Massachusetts.
Lee Chandler (Casey Affleck) este un instalator care e forțat să se întoarcă în orașul său natal, după ce a aflat că fratele său a murit. Acolo el se întâlnește cu nepotul său de 16 ani, care va trebui să-l preia în responsabilitate. Dintr-o dată, Lee va fi forțat să se ocupe cu un trecut tragic care l-a condus în despărțirea de soția lui, Randi (Michelle Williams) și comunitatea în care el sa născut și a crescut.
Vezi și filme online cu: Casey Affleck (fratele mai mic a lui Ben Affleck), Secret Window sau Fereastra secretă este un film de suspans psihologic din 2004 unde interpretează rolurile prncipale, magnificii actori: Johnny Depp si John Turturro, Doamna secretară (în engleză: Madam Secretary) este un serial de televiziune american de dramă, The Hollow (2016) Când fiica unui congresman american care trece printr-un mic oras din Mississippi, moare într-o triplă crimă misterioasă, o echipă de agenți FBI coboară în vale pentru a investiga crima

Trailer Manchester by the Sea (2016) online subtitrat

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Unchiul responsabil
Unchiul responsabil
Unchiul responsabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte filme