Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Ukraine in Flames & Victory In Soviet Ukraine

Ukraine in Flames & Victory In Soviet Ukraine

Part 1 :Ukraine in Flames, Part II:/Victory In Soviet Ukraine    02 Aprilie 1944

N/A 56 min DocumentarRăzboi

7.7
IMDB: 7.7/10 65 voturi

, ,

, ,

N/A

Soviet Union

Traducerea si adaptarea : ss8

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Ukraine in Flames 1943 și Victory In Soviet Ukraine 1944

Vă invităm să vizionați filmul Ukraine in Flames 1943 și Victory In Soviet Ukraine 1944 online subtitrat in română gratis la cea mai buna calitate.

Acesta este un documentar foarte bun despre luptele din Ucraina în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Part I: Ukraine in Flames (1943

Prima parte descrie ororile invaziei germane şi forţele de rezistenţă din Ucraina. În scene ce amintesc capodopera regizorului din Earth, ţăranii eliberaţi de ocupaţia nemţilor îşi reconstruiesc viaţa, cultivă pământul, seamănă cereale peste câmpurile curăţate recent de cadavre, iar ţăranii care au supravieţuit povestesc cu amărăciune crimele comise de ocupanţii nazişti. Prima parte, „Ukraine în Flames „, ne arată feţele războiului neştiute de mulţi.

Part II: Victory in Soviet Ukraine (1944)

Teroare şi triumf pe frontul de Est deoarece camerele lui Dovzhenko surprinde Armata Roşie în ofensivă. Forţele germane se retrag, scenele de luptă relevă ororuri îngrozitoare – gropile comune de la Babi Yar- o regiune recent eliberată de controlul german. Vorbind înaintea mulţimii entuziasmate în centrul Kievului, generalul Zhukov afişează, aşa cum nu o să mai vedeţi în niciun film, carisma sa şi puterea sa exortativă. O lucrare de patriotism pasionat, filmul lui Dovjeko, de asemenea, îl ceartă în mod clar pe Stalin prin lipsa de acţiune, pentru care regizorul a plătit scump. Filul este regizat de Alexander Dovshenko şi Yuliya Solntseva.

Filmul face parte din categoriile : Documentar , Război .

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării