Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Neînduplecații

Neînduplecații

The Unforgiven    6 April 1960

N/A 2h 5min RomanticWestern

6.7
IMDB: 6.7/10 6.061 voturi

, ,

N/A

USA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

The Unforgiven 1960 

Neînduplecații sau Neiertaţi

<>Va invitam sa vizionati filmul The Unforgiven 1960 (Neînduplecații sau Neiertaţi) online subtitrat in romana gratis la cea mai buna calitate.

Burt Lancaster și Audrey Hepburn sunt în fruntea distribuției all-star a unui film care trasează povestea unei familii bântuite de un fost soldat cu tulburări psihice înarmat cu « sabia cerească ».

Cand membrii clanului Zachary incearca sa afle cat mai multe despre istoria familiei, descopera ca frumoasa lor sora, Rachel, este indianca Kiowa ce a fost furata acum multi ani de catre Kelsey si de catre sotul Mattildei, atunci cand parintii fetei au fost ucisi. Mai tarziu Kelsey doreste sa o dea pe Rachel in schimbul fiului sau capturat de indienii Kiowa, insa Ben refuza. In urma acestei descoperiri, se instaleaza in tinutul in care locuiesc un climat de teroare si violenta. Ben Zachary, le spune indienilor ca Rachel este una de-a lor. Acestia vor s-o revendice, si sa o aduca inapoi in tribul lor, dar batranul Ben se lupta cu ei. Kelsey Rawlins este prins in aceasta lupta si spanzurat. Din acest moment, tensiunea dintre clanurile Zachary si Rawlins se accentueaza, cu atat mai mult cu cat vecinii familiei Rawlins, ii urau de moarte pe indieni.

Filmul face parte din categoriile : DramaRomanceWestern  , #1960.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării