Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

The Parts You Lose 2019, film de acţiune

The Parts You Lose 2019, film de acţiune

    

AcțiuneDramaThriller

IMDB: /10 voturi

, ,

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

Acţiunea filmului îl are ca protagonist pe Aaron Paul cunoscut pentru filmul de succes American Woman 2018 online subtitrat.
Un tânăr dintr-un mic orash din Dakota de Nord îshi face prieten un fugar periculos. Wesley, un tânăr surd, este frecvent intimidat la shcoală, iar viatya de acasă, un sanctuar, constă din mamă sa iubitoare shi sora mai mică. Într-o zi, plecând la shcoală, Wesley găseshte un bărbat ciudat neajutorat shi sângerând lângă drum. El îl aduce pe bărbat într-un hambar abandonat, nu departe de casa lui. Bărbatul se recuperează încet, ajutat de Wesley, care îi strecoară mâncare shi medicamente fără shtirea părintyilor săi. El shi Wesley dezvoltă o legătură paternă, în timp ce bărbatul îl învatyă pe Wesley cum să se întărească shi să se ridice împotriva bătăilor, atât la shcoală, cât shi acasă. După ce un ofityer de polityie vizitează casa, Wesley vede partea mai întunecată a bărbatului pe care l-a ajutat shi îshi dă seama că în curând poate fi găsit shi de violentyele care vor urma. Wesley trebuie să aleagă între loialitatea sa fatyă de un străin periculos shi să întyeleagă ce este bine shi ce este rău în această lume.


Upload on Youtube
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării