Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Rețeaua

Rețeaua

The Net    28 Iulie 1995

PG-13 1h 54min AcțiuneCrimăThriller

6.0
IMDB: 6.0/10 56.259 voturi

, ,

3 premii și o nominalizare

SUA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

The Net - Rețeaua 1995 film gratis online hd subtitrat Sandra Bullock

Realizat la începuturile extinderii rețelei #Internet, ”The Net” rămâne în continuare un film actual, deși tehnologia informatică a evoluat imens în ultimii 20 de ani. Ideea furtului de identitate realizat cu ajutorul programelor informatice este doar un pas către exercitarea unui control politic asupra guvernului și jefuirea resurselor financiare ale unei țări. Oamenii devin tot mai neputincioși în fața unui sistem care poate fi controlat cu abilitate doar de câteva persoane mai mult sau mai puțin oneste, iar manipularea populației poate conduce la o dictatură de tip orwellian.

Filmul avea la vremea sa o idee inovatoare ce devine tot mai probabilă odată cu creșterea dependenței omului de calculator și de Internet. Acțiunea este credibilă și are suspans, făcând uitate unele naivități tehnico-științifice în tratarea subiectului, ca și unele coincidențe deranjante. Cred că filmul va fi redescoperit peste încă vreo 20 de ani, când manipularea cibernetică s-ar putea transforma din anticipație științifică în realitate.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării