Loading...
  • Openload
  • Netu
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Misterul lui Donald Crowhurst

Misterul lui Donald Crowhurst

The Mercy 2018 online subtitrat

the mercy 2018 film, the mercy 2018 online, the mercy 2018 online subtitrat, the mercy 2018 online HD, the mercy 2018 colin firth, the mercy 2018 aventura

În toamna anului 1968, Donald Crowhurst, un om de afaceri britanic, căsătorit şi cu copii, ia drumul mărilor şi oceanelor.

Este pasionat de amabarcaţiunile cu pânze şi este hotărât să-şi găsească propria sa valoare. Participă, fără a avea experienţă, la competiţia  Golden Globe Challenge, prima regată de ambarcaţiuni cu pânze din lume care impunea condiţiile de a fi singur şi de a nu face nicio escală.

Susţinut de soţie şi copii, se lansează în această incredibilă aventură pe mări convins că merită premiul şi prima pagină dedicată lui în cotidianul „The Sunday Time”. Dar marea îşi vede de ale sale, iar Donald descoperă pe pielea sa preţul ambiţiei şi a lipsei de experienţă.

Povestea lui Donald Crowhurst e una adevărată. A intrat în istoria regatelor maritime.

E dificil de crezut că un om de apă dulce s-ar fi putut convinge să înfrunte largul mărilor cu o barcă şi cu un traseu ce l-ar fi înspăimântat şi pe cel mai priceput marinar.

La regată au participat navigatori experţi de calibrul lui Bernard Moitessier şi Robin Knox-Johnston.

După câteva neajunsuri care l-au făcut să întârzie, pe 31 octombrie 1968 a pornit pe mări dându-şi seama că nu e chiar atât de simplu, având de urmat mari dificultăţi. A început să comunice juriului poziţii false, dar pe jurnalul său de bord îşi nota datele reale.

Crowhurst şi-a încheiat transmisiile radio pe 29 iunie 1969 scriindu-şi ultimele observaţii pe jurnalul său de bord pe 1 iulie 1969.

Trimaranul său, amabarcaţiune cu trei corpuri, a fost găsită abandonată în derivă în largul Insulelor Bermude pe 10 iulie.

 

The Mercy 2018 online subtitrat

 

Views: 18

Genre: AventurăBiografic

Director:

Actors: , ,

Country: Marea Britanie

Duration: 112 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.0

Comments