Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Trailer The Grinch 2018 online subtitrat

The Grinch 2018 este un monstruleț ursuz și cinic, care trăiește într-o peșteră alături de singurul său prieten, cățelul Max. Pentru că detestă aglomerația și oamenii, Grinch iese din peșteră doar atunci când rămâne fără mâncare. În fiecare an, însă, Grinch este deranjat de vecinii săi cu celebrările din ce în ce mai grandioase, mai strălucitoare și mai zgomotoase ale Crăciunului.

Grinch își dă seama că există o singură cale de a-și câștiga pacea și liniștea: trebuie să fure Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi „reni” la sanie și va purcede la treabă. În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură.

O poveste frumoasă și amuzantă despre spiritul Crăciunului și despre puterea invincibilă a optimismului, „Grinch 3D” va rula în cinematografe din 23 noiembrie atât în varianta subtitrată, cât și în varianta dublată în limba română.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 Comentarii

 1. fxl spune:

  Eu zic ca este mortal 🙂 abia stept subtitrarea. Multumesc in avans pt subtitrare.

 2. robert spune:

  sal e f frumos dar nu se aude nimic nare sonor

 3. Admin spune:

  Verificați in partea stanga-jos, a playerului, la volumul acestuia. Mulțțumim.

 4. adgetew spune:

  Cand se va baga o varianta mai buna cu subtitrare?

 5. Fxl spune:

  Cred ca la asta numai trebuie subtitrare pt ca a trecut perioada lui. Au trecut sărbătorile.

 6. Ileana spune:

  Slab fata de filmul cu jim carey, care este o capodopera!

Anul lansării