Loading...
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Proiectul Florida

Proiectul Florida

Proiectul Florida 2017 sau The Florida Project

Va invitam sa vizionati filmul The Florida Project 2017 sau Proiectul Florida online subtitrat in romana gratis in HD.

Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim. În timp ce după-amiezele ei sunt presărate cu năzbâtii și aventuri care mai de care, mama sa se vede nevoită curând să exploreze opțiuni foarte periculoase. Cu toate astea, dragostea lui Moonee pentru tot ceea ce o înconjoară e atât de pură încât devine contagioasă.


Bobby (Willem Dafoe) este managerul hotelului Magic Castle Hotel în Kissimmee, Florida, aflat lângă un cartier cu locuinţe ieftine construite pentru cei care vor să închirieze pentru mai mult timp. Un chiriaş este Halley (Bria Vinaite), o tânără care încearcă să scoată ce e mai bun dintr-o situaţie proastă – trăieşte împreună cu fiica ei de şase ani, Moonee (Brooklynn Prince), dar care îi oferă prea puţină sau nicio supraveghere adecvată, îi place să fumeze, să stea de vorbă cu prietena sa Ashley (Mela Murder), şi să vândă parfumuri furate turiştilor. Moonee îşi petrece zilele cu alţi copii, cu prietena sa apropiată, Scooty (Christopher Rivera şi cu noul venit Jancey (Valeria Cotto), jucându-se prin clădiri abandonate şi făcând probleme celorlalţi ori de câte ori are şansa.

The Florida Project nu are o întroducere prea elaborată, oferind mai mult o experienţă episodică observaţională asupra lui Bobby, un angajat al Castelului Magic (Magic Castle), care vede şi aude totul încercând să menţină ordinea clienţilor din hotel, suferind de mânie şi având probleme cu autocontrolul, inclusiv şi Halley. Scenariul este creditat lui Baker şi Chris Bergoch, însă structura filmului este slăbită datorită faptului că sare de la o situaţie la alta, capturând nişte incidente ici şi colo, dând filmului mai mult o atmosferă de dramă. Cu toate acestea, este o locaţie fascinantă, oferind mai mult decât experienţa turistică din hotel, pe cea a nevoiaşilor care stau în case modeste şi a celor care se luptă să-şi facă o viaţă mai bună, creând în acelaşi timp o comunitate aparte. Majoritatea sunt mame singure, cu multe tatuaje pe corp, muncind să-şi hrănească copii, dar oferindu-le o supraveghere limitată, dându-i astfel regizorului Baker o altă perspectivă: copiii. Astfel se concentrează pe aceştia şi îi urmăreşte să vadă cum se descurcă în majoritatea timpului pe cont propriu…

Filmul face parte din categoriile : Drama , #2017 .

The Florida Project

The Florida Project

Views: 20

Genre: Acțiune

Director:

Actors: , ,

Country: USA

Duration:

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.7

Comments