Loading...
  • Player 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Acea pisică Blestemată

Acea pisică Blestemată

Acea pisică blestemată! online subtitrat

„Acea pisică blestemată” (That darn cat) e un film din 1965 în regia lui Rovert Stevenson.
E o comedie-triller americană produsă de studiourile Disney, regizată de acelaşi regizor ca şi „Mary Poppins”.
Dan şi Iggy, după ce au jefuit o bancă, fug luând ca ostatec o casieră, dra Miller şi se refugiază într-un bloc în timp ce Iggy răspândeşte urme false.
Întorcându-se de la un magazin de peşte, Iggy e urmărit de o pisică care se afla în una din plimbările sale nocturne. Omul, care iubeşte pisicile, se lasă urmărit şi ajunge la apartamentul unde el şi complicele său o ţin prizonieră pe dra Miller.
Dezlegată şi cu căluşul scos (dar nu eliberată, din motive evidente), casiera profită de un moment de neatenţie al răpitorilor şi pune la gâtul pisicii siameze ceasul său de mână pe spatele căruia zgârie cu un cuţit primele litere ale cuvântului „help” (ajutor) şi lasă pisica să plece.
Pisica nu e chiar o pisică vagaboandă. Aparţine familiei Randall şi e cunoscută ca un pericol public de către toţi vecinii, în particular de către Gregory Benson, un crescător de porumbei,  prieten foarte intim al uneia dintre surorile Randall (Ingrid şi Patricia).
Cele două surori sunt în mod constant controlate şi spionate de către bârfitoarea dnă McDougall, mai ales Patricia (zisă Patty) şi prietenul său Canoa Henderson, care o duce des la mare sau cinematograf şi le goleste cămara de provizii. Din fericire, dna McDougall e reţinută de către dl McDougall, atât de surd, că dacă nu-şi pune aparatul acustic nu aude absolut nimic.
Patty ia în serios problema ceasului şi avertizează FBI-ul, care hotărăşte să orgnizeze o urmărire a lui DC (Darn Cat – Pisică Blestemată) şi hotărăşte să pună ca şef al echipei de urmărire pe agentul Zeke Kelso.
Problemele sunt însă două: agentul Kelso e alergic la pisici, deci cum se apropie DC începe să strănute, iar pisica se dovedeşte contrară ideei de a fi informator FBI, aşa că prima urmărire e un eşec total.
Între timp situaţia dre Miller e tot mai precară, Dan şi Iggy hotărându-se să o elimine. Într-o disperată tentativă de a cere ajutor, femeia provoacă un incendiu în bucătărie dar va fi repede stins de către Dan.
În aceeaşi seară, Kelso, urmărind pisica care la rândul ei îl urmăreşte pe Iggy, ajunge la apartamentul unde se află răpitorii care, după o rocambolescă tentativă de fugă sfârşesc prin a fi arestaţi.
Ingrid, după scena de gelozie a lui Gregory, se consolează cu Zeke şi Patty face pace cu Conoa…

Explorează subiecte similare

filme Disney,

Duration: 116 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.7

Comments