Filme si seriale online subtitrate in limba Romana
HDTV Premieră Tears in the Rain
Raportează problemă

Tears in the Rain

Tears in the Rain

Lacrimi in ploaie    11 Decembrie 1988

N/A 100 min DragosteRăzboi

6.3
IMDB: 6.3/10 439 voturi

, , ,

N/A

Marea Britanie

Raportează eroare

Loading...

Tears in the Rain (1988) online subtitrat

Tears in the Rain (Lacrimi în ploaie) e un film de televiziune din 1988 în regia lui Don Sharp (ultimul său film) şi îi are ca protagonişti pe Sharon Stone şi Christopher Cazenove. Este unul dintre filmeel produse in Harlequin Romance Movie Series (SUA).
Filmul se bazează pe romanul cu acelaşi nume scris de Pamela Wallace şi publicat în Silhouette Special Edition of romance novels în 1985 de Simon & Schuster înainte ca Silhouette să fie achiziţionat de către Harlequin. Există modificări ale naraţiunii făcute de către scenarist dar în esenţă, povestea a rămas aceeaşi.
Acţiunea şi evenimentele au loc în două perioade de timp, în Anglia, în anii 1940 şi 1980. Partea care priveşte cel de-al doilea război mondial este relatată prin flashback-uri.
Pe patul de moarte, Jassie Cantrell îi dă fiicei sale Casey o scrisoare adresată Lordului Richard Bredon, care trăieşte în Marea Britanie. Deşi confuză din cauza acestor evenimente, Cassey îşi părăseşte casa din America şi se duce în Marea Britanie pentru a-i îndeplini mamei sale această ultimă dorinţă. După o tentativă nereuşită de a-l găsi la reşedinţa sa de la ţară, Cassey îl cunoaşte pe fiul Lordului Bredon, Michael.
La începutl Michael este suspicios faţă de motivele lui Cassey, dar în curând între cei doi se naşte o atracţie profundă şi puternică şi amândoi îşi dau seama că e vorba despre „dragoste la prima vedere”.
Până la urmă, Cassey reuşeşte să-l găsească pe Lordul Brandon la Londra, care, deşi vizibil zguduit de vestea morţii lui Jessie, el neagă faptul de a o fi cunoscut vreodată şi refuză să accepte scrisoarea.
În loc să fie descurajată, Cassey este şi mai hotărâtă să descopere adevărul. Cu ajutorul lui Michael şi a celui mai bun prieten al acestuia, ea descoperă o serie de minciuni ale mamei lui Michael, Emily, care, dorindu-şi să devină cu orice preţ soţia lui Lordului Bradon a manipulat evenimentele în favoarea ei reuşind să-l despartă pe Richard de Jessie.
Richard se confruntă cu Emily, dar aceasta nu cedează fără a lupta. Ea are o ultimă carte de jucat ca şi atu. Un secret care poate sfărâma iubirea dintre Michael şi Cassey pentru totdeauna.

Nu s-a pus un trailer
Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Comentarii

  1. Gheorghe spune:

    NU ESTE POSTAT FILMUL ! 11.04.2019

  2. Gheorghe spune:

    SCUZE ! A aparut pe NETU dupa foarte mult timp dar se pare ca este o problema cu derularea filmul

  3. Admin spune:

    Problemă remediată. Mulțumim de atenționare.