Loading...
  • Openload
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Super polițiști 2

Super polițiști 2

O mică descriere a #super #comediei Super #Troopers 2 2018. Atunci când apare o #dispută de #frontieră între SUA și Canada, super #polițiștii sunt însărcinați cu înființarea unei stații de #autostradă în zona de dispută.

M-am îngrijorat că va cădea în capcanele continuărilor comediei, cum ar fi Anchorman 2, Reunionul american și Zoolander 2, filme care nu erau la fel de amuzante ca anterioarele lor de geniu. Dar, din fericire, acest film nu m-a dezamăgit așa ca multe reboturi/sequel-uri de comedie, m-am trezit râzând de multe din situațiile prostești și neobișnuite și glume. Am râs mult mai mult decât continuările menționate mai sus. Și filmul, la fel ca primul, nu se ia în serios, știe că primul este un clasic de cult și nu încearcă să-l stralucească, sunt doar așa cum sunt. Unul nu ar trebui să vină la un astfel de film, gândindu-se că vor experimenta cinematografia emoțională, introspectivă și credibilă, acesta este un tip vechi de distracție, care ma făcut să râd de mai multe ori, mult timp cu toți ceilalți în cinema și în măsura în care aceasta merge ca o continuare a unui astfel de clasic, ei sincer ar fi putut face infinit mai rău știind cum unele reboot/sequeluri s-au dovedit. Asa cum am spus inainte, nu incearca sa straluceasca primul, ci mai degraba sa se joace pe lucrurile care au facut primul unul atat de mare. E stupid, dar distractiv. Și fără a acorda prea mult, există mai mult decât o glumă legată de original, că fanii, ca mine, se vor bucura să-l vadă.
Deci nu, nu avea o cinematografie frumoasă, nu avea o dezvoltare introspectivă a personajelor și nu avea un mesaj mai mare, ci cinstit, care dă ca un film distractiv și stupid pe care mi-a plăcut pentru că știam că acest film nu are intenția de a fi luat în serios, o comedie pentru a striga cu voce tare.

Trailer Super polițiști 2 online subtitrat

Trailer Super Troopers 2 2018 online subtitrat

Views: 20

Genre: ComedieCrimăMister

Director:

Actors: , ,

Country: SUA

Duration:

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.7

Comments