Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Star Wars (1977) film online subtitrat

Star Wars (1977) film online subtitrat

    

AcțiuneAventurăFantezie

IMDB: /10 voturi

, ,

Raportează eroare

[tt0076759] Star Wars Episode IV - A New Hope (1977).mp4

Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977) film online subtitrat 6 premii şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi 4 nominalizări BAFTA .

Unul dintre cele mai extraordinare filme din istoria cinematografiei, Războiul stelelor a deschis noi orizonturi în cea de-a şaptea artă. Geniul din spatele acestui univers science-fiction care a înnebunit o lume întreagă se numeşte George Lucas, fiind, probabil, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din ultimii 100 de ani.
Povestea, pentru acea minoritate infimă care nu o cunoaşte, începe cu o descoperire neaşteptată făcută de băieţanul Luke Skywalker. El locuieşte undeva într-o fermă de pe Planeta Tatooine şi, într-o zi, observă că robotul de mâna a doua primit în dar de la părinţii este purtătorul unui mesaj venit din spaţiul intergalactic, de la o anumită prinţesă Leia.
Aceasta cere disperată ajutorul unui anumit Obi-Wan Kenobi. Nedumerit, Luke cere sfatul lui Ben Kenobi, un prieten de-al tatălui său şi constată cu surprindere că el este cel vizat de mesajul venit de la o distanţă de mii de ani lumină.
Kenobi îl va pune în temă pe Luke cu privire la războiul dintre gruparea Rebelilor pe de o parte şi Imperiul Conducător şi energia spirituală numită Forţa pe de altă parte.
Fără să mai stea pe gânduri, Luke şi Kenobi cărora li se alătură Han Solo (Harrison Ford) îşi unesc forţele pentru a o salva pe prinţesa Leia din ghearele maleficului Imperiu, condus de sinistrul geniu Darth Vader.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. 13 ianuarie 2020

    […] (2019) Războiul stelelor episodul 9 Ascensiunea lui Skywalker cu Mark Hamill jucând și în: Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977) film online subtitrat, Star Wars: Episode VII – The Force Awakens 2015 online subtitrat sau Star Wars: Episode VIII […]

Anul lansării