Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Sonic the Hedgehog 2020 film cu Jim Carrey

Sonic the Hedgehog 2020 film cu Jim Carrey

    

AcțiuneAventurăComedie

IMDB: /10 voturi

, ,

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Sonic the Hedgehog 2020 film cu Jim Carrey.mp4

Sonic the Hedgehog 2020 film cu Jim Carrey cunoscut si din filmele: Horton Hears a Who! 2008 dublat în romana , Eternal Sunshine of the Spotless Mind 2004 (Strălucirea eternă a minții neprihănite) online subtitrat, A Series of Unfortunate Events 2004Lemony Snicket – O serie de evenimente nefericite 2004 online subtitrat sau Bruce Almighty 2003 (Dumnezeu pentru o zi) online subtitrat urmăreshte peripetziile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultătzile vietzii de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic shi Tom îshi unesc fortzele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic shi să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

Sonic the Hedgehog este o comedie de actziune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, shi care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării