Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Silence

Silence

Silence    13 Ianuarie 2017

R 161 min DramaIstoric

7.5
IMDB: 7.5/10 6,051 voturi

, , ,

Nominalizat pentru un Oscar. 6 premii & 39 nominalizari

Mexico, Taiwan, USA

Traducerea si adaptarea : FlorinA

Raportează eroare

Loading...

Silence 2016 (Silence: Puterea Credinței)

Vă invităm să vizionaţi filmul Silence 2016 (Silence: Puterea Credinței) online subtitrat in romana gratis in HD.

Filmul Silence (2016) online este filmul care inchide cercul trilogiei religoase a lui Martin Scorsese si uneste primele doua productii printr-o imbinare ciudata, mutand crestinismului in Asia.
Bazata pe cartea lui Shusaku Endo, aceasta ultima ecranizare semnata de marele regizor, recreaza momentele cele mai zbuciumate ale miscarii misionare iezuite in Asia, nu atat bazandu-se pe consemnarile istorice cat mai ales pe cele extrase din folclorul Japonez.
Scorsese si-a fixat un scop in viata prin ecranizarea acestei carti si abia acum, dupa mai bine de 25 de ani de incercari de a obtine finantare, a reusit ceea ce el considera a fi, cununa intregii sale cariere.
Asupra spectatorului, filmul are un efect ciudat.  Prin grandoare te striveste; prin importanta faptelor te reduce la tacere; iar cand e sa dai verdictul, constientizezi ca esti prea fricos ca sa indraznesti a spune ca nu e un film bun si prea bulversat ca sa poti afirma ca tocmai ai vizionat o capodopera. Pur si simplu, pelicula reda convingerea religioasa a creatorului ei, framantarile sale launtrice si legatura acestuia cu divinitatea. Este „filmul cultului (cu sensul de bisericii) lui Scorsese” asa cum bine il intitula Peter Travers.
Ambiguu, continand intregul spectru de incertitudini pe care o fiinta omeneasca le poate incerca pe durata unei vieti, pelicula reveleaza existenta a cate unui Iuda pentru fiecare dintre marturisitorii credintei crestine. Daca nu e o persoana fizica asa cum in film apare personajul Kichijiro, (Yosuke Kubozuka), atunci e un gand care te tradeaza si te inseala aidoma falsului apostol. Am remarcat o tema de meditatie in repetarea cuvintelor de la Cina cea de Taina: „Ceea ce ai sa faci, fa mai repede!”  Capacitatea de intelegere, pur dogmatica a acestor cuvinte, ne va revela si simbolul intregului film, al intregii actiuni, a modului in care ea se deruleaza.
Trimiterile la episoade biblice sunt stridente. Probabil ca cel mai usor de identificat este cel al lepadarii de Hristos al parintelui Rodrigues, (Andrew Garfield), cand pe fundal se aude cantatul cocosului.

Filmul face parte din categoriile :DramăIstoric , 2016 .

Va invitam sa vizionati filmul Silence 2016 online HD subtitrat in romana gratis


Upload on Youtube

Upload on Youtube

Upload on Youtube
Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Comentarii

 1. ilena spune:

  De ce nu este subtitrat?Multumesc!

 2. Cetinel spune:

  Simplu. Orice facere necesita timp. Şi mâncatul necesită timp, nu-i aşa?
  Şi pentru o subtitrare e nevoie de timp. Aşa că, răbdare. Toate se fac la timpul lor.

 3. Ef spune:

  Hmmm, se vrea un film profund dar, cu sinceritate, mi s-a parut un film plictisitor. Un joc bun actoricesc dar scenariul e prea lungit iar finalul e previzibil. iar lui Liam Neeson i se potriveste roba de cavaler Jedi nu cea de calugar franciscan. Merge vazut dar trebuie sa fii intr-o stare de spirit potrivita. Promovat foarte tare dar nu sparge tipare. Daca vreti dramatism religios, mai bine alegeti ,,Patimile lui Isus” al lui Mel Gibson. Un 7,5 cred ca e suficient.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!