Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Piticii Sherlock: Misterul din grădină

Piticii Sherlock: Misterul din grădină

Sherlock Gnomes (2018)    

AnimațieAventurăComedie

5.5
IMDB: 5.5/10 5.102 voturi

, , , , , , , , , , , , , , , ,

SUA, Marea Britanie

Raportează eroare

Loading...

Sherlock Gnomes (2018) sau Piticii Sherlock: Misterul din grădină e un film de animație computerizată în format 3D, GENUL ANIMAȚIEI: ACENTURĂ-comedie-romantica, regizat de John Stevenson. Animația fiind o continuare filmului Gnomeo & Julieta din 2011 , filmul este animat de vocile lui James McAvoy, Emily Blunt, Chiwetel Ejiofor, Mary J. Blige și Johnny Depp. Produs de Paramount Animation, Metro-Goldwyn-Mayer și Rocket Pictures, cu serviciul de animație oferit de Mikros Image. Acesta va fi primul film Paramount Animation care va fi complet animat, iar primul film animat Metro-Goldwyn-Mayer de la Igor din 2018.
#Sherlock #Gnomes și asistentul său, Gnome #Watson, se regăsesc într-un muzeu, unde nemesisul lor, un mascot de plăcintă pe nume Moriarty, îi ține pe #gnomi ostatici, intenționând să-i zdrobească. După o scurtă bătălie, Moriarty este învins și aparent zdrobit de un schelet din #dinozauri.

Între timp, Gnomeo și Julieta, precum și ceilalți #pitici se îndreaptă spre #Londra . În timp ce acolo, Gnomeo și Julieta sunt declarați noii conducători ai grădinii. Gnomeo pleacă să găsească o floare pentru grădină, dar este prins. El și Julieta au un scurt argument, dar apoi află că toți ceilalți gnomi au dispărut. Sherlock și Watson se arată la fața locului pentru a #investiga, iar după ce Gnomeo și Julieta îi ajuta să scape dintr-un canal, toți se alătură echipei.

Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!