Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Martorii – Les témoins – Witnesses

Miniserie Premieră Martorii – Les témoins – Witnesses

Les témoins

2 Sezoane 14 Episoade
În derulare

Martorii – Les témoins – Witnesses

6.1
TMDb: 6.1/10 8 voturi

Informații generale

Titlu alternativLes témoins
Creat de către,

Descrierea pentru Martorii – Les témoins – Witnesses

Les témoins – Witnesses – Martorii e un serial online subtitrat în limba română și calitate HD.
Prima premieră a avut loc la 22 noiembrie 2014 în rețeaua de televiziune belgiană: La Une și în Franța, din 8 martie 2015, pe France 2 a fost premiera pe 15 martie 2017 la al doilea sezon, cu adăugarea lui Audrey Fleurot în distribuție pentru a-l înlocui pe Thierry Lhermitte.
Seria este stabilită în orașul de coastă Le Tréport, Normandia . Mai multe cadavre recent îngropate au fost scoase din morminte pentru a fi abandonate la ochiul liber în casele prefabricate de vânzare.

Echipa este formată din Thierry Lhermitte în rolul fostului șef al poliției, Paul Maisonneuve, care se presupune că a fost implicat în crime; și Jan Hammenecker și Marie Dompnier ca detectivi Justin și Sandra respectiv.

O tânără femeie detectiv este însărcinată cu un caz și trebuie să se întoarcă în trecutul misterios al partenerului ei pentru a-l rezolva.
Acţiunea serialului “Martorii” se petrece într-un orăşel din nordul Franţei, Le Tréport, unde sunt scoase la suprafaţă nişte cadavre. Paul Maisonneuve (Thierry Lhermitte), fostul şef al poliţiei, este implicat în crime. Detectivii Justin (Jan Hammenecker) şi Sandra (Marie Dompnier) anchetează cazul.
Witnesses sezonul 1, Witnesses sezonul 2

Este difuzat pe,
Anul lansării
Prima dată a difuzării2014-11-22
Ultima dată a difuzării2017-03-01
TipSubtitrat
Durata episodului52 min
Popularitate2.705493
Status TVÎn derulare
Loading...

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             6 Episoade
2 Sezonul 2                                                                                                             8 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trailer