0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Take Two

Take Two

Take Two, Take Two 2018, Take Two 2018 serial, Take Two 2018 serial online, Take Two 2018 serial online subtitrat, Take Two online subtitrat

Prezentare generală a seriei Take Two

Sam Swift, fosta #stea a unei #serii #polițiste, a cărei defalcare epică este transmisă publicului și o trimite la reabilitare. Motivată să-și reînceapă cariera, ea îi cere impresarului privat, singuratic, Eddie Valetik, să cerceteze, pentru un potențial rol de revenire. Deși Eddie nu-i dă seama de spectacolul de babysitting, Sam își folosește aptitudinile pe care le-a învățat ca un #actor care joacă rolul de polițist și se dovedește a fi surprinzător de valoros.

O altă descriere a serialului Take Two 2018

Nerăbdătoare să-și reînceapă cariera, ea îl motivează și în același timp îl laudă, pe cercetătorul privat, Eddie, ca un cercetător pentru un potențial rol de revenire. Deși lupul singuratic, Eddie, îi babysitting-ul, Sam se dovedește surprinzător de valoros, bazându-se pe abilitățile sale de actorie și pe 200 de episoade în care a jucat rolul unui detectiv. Atunci când presa îi susține rolul lui Sam în rezolvarea unui caz înalt, Eddie își găsește telefonul sunând de pe cârlig, cu clienți noi, care caută să angajeze perechea.

TV Status: În derulare

Duration: 42 min

Release:

TMDb: 7

Networks:

Comments