0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Şi Dacă Mâine Va Veni

Şi Dacă Mâine Va Veni

If Tomorrow Comes  1986 online subtitrat

If Tomorrow Comes (Şi dacă mâine va veni) e o miniserie CBS din 1986 bazată pe romanul cu acelaşi nume scris de Sidney Sheldon, în regia lui Jerry London cu un scenariu scris de Carmen Culver şi avându-i ca protagonişti pe Madolyn Smith, Tom Berenger şi David Keith.

Printre extraordinarele personaje feminine create de Sidney Sheldon, Tracy Whitney e aceea cu personalitatea cea mai multilaterală şi fascinantă. Tânără, frumoasă şi idealistă, viitorul său se arată senin, până când o acuzaţie nedreaptă o face să cunoască infernul dintr-un penitenţ
ciar feminin. Din nefericita experienţă, va ieşi o nouă Tracy, rece, îndrăzneaţă, decisă să se răzbune pe cine i-a cauzat atâta durere şi umilinţă şi pe toţi cei care îşi asigură bogăţia şi puterea prin violenţă şi asuprire.
Acţiunea filmului începe la New Orleans, într-o zi de joi, 20 februarie, ora 23, când, aflată la o recepţie, Tracy primeşte un telefon de la mama ei. Discuţia dintre mamă şi fiică, purtată pe un ton glumeţ,  se va încheia cu sinuciderea mamei lui Tracy. Acest lucru va duce la schimbarea vieţii tinerei femei, şi la renaşterea ei într-o Tracy care ne va ţine în suspans până la terminarea filmului care se încheie cu căsătoria dintre Tracy şi Jeff Stevens, eternul rival al lui Tracy cu care aceasta va avea multe ciocniri pe durata acţiunii filmului.
Obiectiv urmărit pe aproape durata filmului, Maximilian Pierpont va fi adus de soartă în calea lui Tracy într-un avion luxos 747 al companiei Pan American, cu care aceasta se îndrepta spre Brazilia, unde urma să se căsătorească cu Jeff şi  să pună amândoi capăt activităţii lor de excroci internaţionali. Ironie a soartei, omul căutat atât de mult de către aceasta va ocupa locul de alături. Vom rămâne la sfârşitul filmului cu întrebarea dacă Tracy va respecta hotărârea luată de a deveni un cetăţean model, sau va ceda ispitei de a da ultima şi marea ei lovitură.
Rolul lui Tracy a necesitat 16 deghizări pentru Madolyn Smith Osborne, care a numit miniseria „o telenovelă foarte clasică”, care este „distractivă şi aventuroasă”. Miniseria de şapte ore a fost difuzată în trei părţi pe 16, 17 şi 18 martie 1986.

Explorează subiecte similare:

Ecranizări Sidney Sheldon, filme  personalitate, penitenciare, escroci, filme cu Madolyn Smith Osborne, filme cu Liam Neeson

TV Status: Terminat

Duration: 100 min

Release:

TMDb: 8

Comments