Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana
the walking dead online subtitrat

Romanzo Criminale

Serial Romanzo Criminale

Romanzo Criminale

2 Sezoane 22 Episoade
the walking dead online subtitrat
Terminat

Romanzo Criminale

5.7
TMDb: 5.7/10 3 voturi

Informații generale

Titlu alternativRomanzo Criminale
Creat de către

Descrierea pentru Romanzo Criminale

Romanzo Criminale online subtitrat

Romanzo Criminale e o serie tv italiană, bazată pe romanul omonim al judecătorului Giancarlo De Cataldo, şi reprezintă a doua adaptare a romanului, prima fiind filmul regizat de Michele Placido, care a colaborat şi la realizarea seriei ca şi consultant.
E a doua serie produsă de Sky după „Quo vadis, baby?” şi a fost transmisă în prima viziune pe canalul satelitar Sky Cinema1.
Iubiri, acţiuni familiare, nervozitate, prietenii, povestiri, fac contrafigură la acţiunea principală, aceea a unui grup de criminali care timp de 15 ani, din 1977 până în 1992, s-a mângâiat cu iluzia că poate cuceri Roma. Libanezul, Freddo, Dandi, Patrizia, comisarul Scialoja, sunt unele dintre personajele inspirate din adevărata poveste a bandei din Magliana.
Aşa cum a afirmat Aldo Grasso, prima serie a filmului dă mai mult spaţiu scenei delictului. mai precis acţiunilor criminale ale bandei din Magliana, în timp ce în seria a doua este aprofundată „retroscena” crimei, e o reorganizare a bandei după moartea Libanezului şi efectul şi întrebările pe care acesta le-a provocat în conştiinţa protagoniştilor.
Romanzo Criminale e în mod particular şi riguros o reconstrucţie istorică, lucru destul de rar pentru o serie italiană. În schimb a fost contestată alegerea unor automobile prntre care Porsche 911 Cabrio din 1983 (care în film e versiunea „Targa” din 911, versiune în producţie din 1967) care este postdatată în contextul acţiunii care, în mare măsură se desfăşoară înainte de masacrul de la Bologna, care a avut loc în 1980.
Mercedes W126 a fraţilor Gemito, trepăduşi în slujba lui Terribile, începe să fie produsă din 1979 în timp ce în film e folosită înainte de sechestrul Moro. În a doua serie, Mercedesul încă folosit de unul din fraţii Gemito, condus de un şofer e un W124 în timp ce ar fi trebuit să fie un W123. Maşina lui Secco, un BMW serie 5, în al optulea episod din seria 2 unde explodează şi îl răneşte, e posterioară efenimentelor cu aproximativ 3 ani.
Dar poate că cea mai gravă eroare e cea comisă în ultimul episod al primei serii, când Freddo ia o răcoritoare dintr-un frigider american cu uşă dublă şi cu maşină de gheaţă externă, asta în anul 1980 şi pentru a vedea astfel de frigidere a trebuit să se aştepte vreo 10 ani în America şi vreo 15-20 în Italia.
Actorii sunt majoritatea începători, mulţi la prima experienţă.
Michele Placido în rol de regizor al filmului e şi consultant artistic.
Roberto Infascelli interpretează rolul lui Sorcio.
Scena de debut a seriei, casa Libanezului şi scena uciderii acestuia sunt filmate în via Pescaglia 123, în cartierul Magliana.

Explorează subiecte similare:

filme italiene,filme cu mafie,Michele Placido

Este difuzat pe
Producția,
Anul lansării
Prima dată a difuzării2008-11-09
Ultima dată a difuzării2010-12-16
TipSubtitrat
Durata episodului50,60 min
Popularitate0.431767
Status TVTerminat
Aici găsești seriale ca: the walking dead online subtitrat, the walking dead online subtitrate hd, the walking dead online subtitrat în română

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             12 Episoade
2 Sezonul 2                                                                                                             10 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 Comentarii

 1. mm spune:

  sezonul 2?

 2. mm spune:

  SEZONUL 2

 3. SA VA TRAG LA MUIE spune:

  DE CE PULA MEA SCRIETI CA-S 2 SEZOANE CAND DEFAPT E DOAR UNUL?

 4. Cetinel spune:

  Boo, dacă gândeşti cu pxxa, te cred că nu înţelegi că acolo sunt informaţiile despre serial.

 5. Peleu spune:

  exista si sezonul 2 ?

 6. Cetinel spune:

  Da, există.

Trailer

Nu există nimic
the walking dead online subtitrat
the walking dead online subtitrat