Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Onoarea şi Respectul

Serial Onoarea şi Respectul

L'onore e il rispetto

5 Sezoane 30 Episoade
În difuzare

Onoarea şi Respectul

8,3
TMDb: 8,3/10 voturi

Informații generale

Titlu alternativL'onore e il rispetto

Descrierea pentru Onoarea şi Respectul

L’Onore e il Rispetto Online subtitrat

„L’Onore e il rispetto” (Onoarea şi Respectul) e o serie tv italiană formată din cinci serii, fiecare dintre ele de şase episoade.
Prima serie a apărut în 2006, a doua în 2009, a treia în 2012, a patra în 2015 şi cea de-a cincea şi ultima serie a fost confirmata pentru anul 2017 şi se va numi „L’Onore e il rispetto – Ultimo Atto” („Onoarea şi Respectul – Ultimul Act).
Mascalucia, Sicilia, 1956.
Ersillia Romeo (Virna Lisi), e o femeie modernă şi visătoare care doreşte o viaţă diferită şi departe de Sicilia în care trăieşte. La moartea socrului, îşi convinge bărbatul, Pasquale Fortebracci, să-şi vândă moştenirea din partea defunctului tată şi să părăsească Sicilia pentru a începe o nouă viaţă în nord, cu cei doi băieţi ai lor, Tonio (Gabriel Garko) şi Santi (Giuseppe Zeno), în speranţa că se vor îmbogăţi. La Torino, Nino Vitale, vărul Ersilliei, împreună cu Don Pippo zis „O’Calabrese” (Giancarlo Giannini), om respectat şi puternic în cartier, îi procură lui Pasquale o locuinţă şi un magazin.
Pentru a putea cumpăra marfă pentru magazin, Pasquale se îndatorează la Don Pippo O’Calabrese, şi acesta din urmă, cu ajutorul boss-ului mafiot Don Rosario Liberati (Luigi Maria Burruano) organizează jefuirea magazinului înainte de deschidere.
Pasquale e acum falit şi disperat, se sinucide.
Ersillia, după doliul care loveşte pe neaşteptate familia, îşi pierde minţile şi este internată într-un ospiciu de unde evadează într-o noapte. În timp ce rătăceşte în stare de şoc pe străzile din Torino, este lovită de o maşină şi moare.
Tonio, după o tentativă eşuată de a-l ucide pe Don Pippo, se hotărăşte să-şi verse setea de răzbunare asupra inocentei fiice a acestuia, dulcea Melina Bastianelli (Cosima Coppola) lăsând-o însărcinată şi astfel răpindu-i lui Don Pippo ceva mai presus de însăşi viaţa: ONOAREA ŞI RESPECTUL.
Santi, în schimb, are idei diferite de ale fratelui şi devinte judecător căutând răzbunare pe căi legale, lovind hidra mafiotă şi încercând s-o distrugă. Astfel, aderă la Brigada Antimafia din Torino şi se pregăteşte să lupte cu mafia şi deci cu fratele său Tonio, care orbit de setea de răzbunare vrea să distrugă mafia din interior şi se infiltrează în rândurile ei.
Dar Tonio îşi face greşit socotelile. Odată intrat în Familie nu-i va mai fi posibil să iasă şi se va găsi pus în situaţia să aleagă între Familia mafiotă şi propria sa familie.

Explorează subiecte asemănătoare:

Filme despre mafie, Gabriel Garko, brigada antimafia

 

 

Anul lansării
Prima dată a difuzării5-09-2006
Durata episodului100 min
Status TVÎn difuzare
Loading...

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             6 Episoade
2 Sezonul 2                                                                                                             6 Episoade
3 Sezonul 3                                                                                                             6 Episoade
4 Sezonul 4                                                                                                             6 Episoade
5 Sezonul 5                                                                                                             8 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comentarii

 1. Raul spune:

  Super filmul, dar lipsesc 3 episoade din sezonul 6.Multumesc.

 2. Axel spune:

  Lipsesc din sezonul 5, nu 6, plus ca e normal ca lipseasca…doar trebuie si traduse.

 3. razvan spune:

  cand se pun si restul de episoade la sezonul 5?

 4. Axel spune:

  am explicat mai sus cum sta treaba cu serialul acesta….nu stau sa repet

Trailer

Nu există nimic