0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Narcos

Narcos


Narcos 2015


Narcos este un serial polițist american, creat și produs de Chris Brancato, Carlo Bernard și Doug Miro. Sezonul 1, format din 10 episoade, a fost difuzat prima oară pe 28 august 2015, exclusiv pe Netflix.

Filmările și acțiunea au loc în Columbia. Primul sezon spune povestea magnatului de droguri Pablo Escobar, care a devenit miliardar datorită producției și distribuției de cocaină, dar se concentrează și pe interacțiunile lui Escobar cu alți magnați de droguri, agenți ai DEA, și alte entități opozante. Serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, care a avut premiera pe 2 septembrie 2016, cu alte 10 episoade. Pe 6 septembrie 2016, Netflix a reînnoit serialul pentru un al treilea și al patrulea sezon.

Narcos 2015 serial online subtitrat in romana, Narcos sezonul 1 online subtitrat. Narcos sezonul 2 online subtitrat in romana, Narcos sezonul 3 online subtitrat in romana,  Narcos sezonul 2 online subtitrat,Narcos sezonul 3 online subtitrat in romana,Narcos sezonul 1 online subtitrat in romana,Narcos sezonul 1 online subtitrat in romana, Narcos sezonul 3 online hd gratis cu subtitrare in romana.

TV Status: Returning Series

Duration: 52 min

Release:

TMDb: 8.9

Networks:

Comments