Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Mozaic

Serial Mozaic

Mosaic

1 Sezoane 6 Episoade
On-Air

Mozaic

7
TMDb: 7/10 voturi

Informații generale

Titlu alternativMosaic

Imagini din video

Mozaic
Mozaic
Mozaic

Descrierea pentru Mozaic

Prezentare generală a serialului de televiziune Mosaic

Trailer Mosaic 2018 online

Mosaic e un serial plin de mister crimă și dramă din 2018 creat de către Steven Soderbergh, produs de Casey Silver și scris de Ed Solomon, publicat prin rețeau de televiziune HBO. Acesta este lansat în două forme: ca aplicație mobilă iOS/Android și ca o emisiune de televiziune.
Explorați fundamentele psihologice ale dragostei și ale crimei într-un oraș mic al unei stațiuni montane mirfice, în timp ce urmăriți pe magnifica, ilustroare si autoarea de cărți populare pentru copii Olivia Lake interpretată de Sharon Stone, al cărui succes literar face din ea o celebritate locală în comunitate.
La Summitul din Utah, celebrul autor al copiilor, Olivia Lake, și prietenul său apropiat, JC Schiffer (Paul Reubens), cel mai bun prieten și confident al Oliviei, participă la o petrecere găzduită de Michael O’Connor (James Ransone), un bogat finanțator și vecin, care a dat banii pentru Mosaic, un atelier de artă pentru copii și proiectul pentru animale de companie al Oliviei. Osppătar la petrecere este Joel, un artist aspirant care prind ochii rătăcitori ai Oliviei. Dispunând să-i fie mentor tânărului frumos, Olivia îi oferă un loc de dormit și un spațiu de lucru chiar în casa ei, la o stațiune îndepărtată, cu vederi pitorești ale peisajului rural. Michael și partenerul său, Tom Davis, sunt extrem de interesați să cumpere proprietatea Oliviei, iar atunci când se oprește din proiectele ei, să-i angajeaze un slujitor, Eric Neill, să o convingă să vândă.
Mosaic este un thriller de mistere care are loc în Park City, Utah. Inițial lansat ca aplicație interactivă, Mosaic permite spectatorului să experimenteze diferite porțiuni ale povestirii din perspectiva diferitelor personaje în mod neliniar, oferind o formă narativă complexă și unică. Povestea în sine implică un mister de crimă, acoperiri, conspirații, artă de vârf, bunuri imobile și interesele încurcate ale elitei Park City bogate.
Vezi și alte seriale online subtitrate, Star Trek: Discovery

Este difuzat pe
Anul lansării
Prima dată a difuzării2018-01-22
Ultima dată a difuzării2018-01-26
TipSubtitrat
Durata episodului60 min
Pagina de acasăMozaic
Popularitate22.814036
Status TVOn-Air

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             6 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trailer

Nu există nimic