Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Emerald City

Serial Premieră Emerald City

Orașul de Smarald

1 Sezoane 10 Episoade
Revenire

Emerald City

6.8
TMDb: 6.8/10 6 voturi

Informații generale

Titlu alternativOrașul de Smarald
Creat de către

Imagini din video

Emerald City
Emerald City
Emerald City
Emerald City

Descrierea pentru Emerald City

Vezi serialul Emerald City online subtitrat

Filmul serial online subtitrat Orașul de Smarald (în engleză Emerald City), este un serial de televiziune, ce va fi lansat pe 6 ianuarie 2017 de către compania de televiziune americană NBC. Seria este bazată pe cartea de mare succes „Land of Oz”, scrisă de L. Frank Baum.
Este o remodelare mai moderna să-i spun așa, a poveștii epice ”Vrăjitorul din Oz”. După trecerea unei tornade, Dorothy Gale (Adria Arjona), având deja 20 de ani și cățelușul ei Toto, sunt transportați într-o altă lume, un tărâm mistic unde există regate concurente, războinici letali, magie neagră și o luptă sângeroasă pentru supremație. Dorothy începe o călătorie în căutarea Orașului de Smarald și în timp ce-l caută, descoperă o lume periculoasă dar și adevăratul său destin.
Așteptăm cu neăbdare să vizionăm online subtitrat acest frumos serial cu gândul la copilăria tuturor, vrăji, vrăjitori, vrăjitoare, cavaleri, prințese, regine etc. o lume a basmelor.

Este difuzat pe
Anul lansării
Prima dată a difuzării2017-01-06
Ultima dată a difuzării2017-01-13
TipSubtitrat
Durata episodului42,60 min
Pagina de acasăEmerald City
Popularitate17.113482
Status TVRevenire

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             10 Episoade

Comentarii

Trailer