Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana
the walking dead online subtitrat

Detectivii din California

Serial Detectivii din California

True Detective

3 Sezoane 16 Episoade
the walking dead online subtitrat
In difuzare

Detectivii din California

9.0
TMDb: 9.0/10 645 voturi

Informații generale

Titlu alternativTrue Detective
Categorii, ,
Creat de către

Descrierea pentru Detectivii din California

Detectivii din California 2014 ( True Detective )

Va invitam sa vizionati serialul Detectivii din California 2014 ( True Detective ) online subtitrat in romana gratis in HD.

Sezonul doi din serialul de succes se centrează acum pe un criminal care acționează într-un oraș murdar și corupt dintr-un district al Los Angeles-ului. În rolurile principale vor apărea Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams și Taylor Kitsch.

Serialul „Detectivii din California” revine cu un nou caz și o nouă distribuție. O crimă bizară reunește trei ofițeri și un criminal iscusit, iar fiecare dintre ei trebuie să descifreze mai multe teorii conspirative și înșelătoare cu scopul de a ajunge la adevăr și a găsi mântuirea în pustietatea din California.

Colin Farrell este Ray Velcoro, un detectiv compromis din orașul industrial Vinci din districtul Los Angeles. Vince Vaughn este Frank Semyon, un criminal și antreprenor care se află în pericol să piardă munca de o viață după ce, imediat cum ajunge într-o companie legitimă, partenerul său de afaceri este ucis; în timp ce este aliatul său în mediul corupt din jurul lui, Jordan (Kelly Reilly), soția lui, se luptă cu alegerile sale și cu ale lui.

Rachel McAdams este Ani Bezzerides, o polițistă din districtul Ventura care se confruntă deseori cu sistemul în care lucrează. Și Taylor Kitsch îl interpretează pe Paul Woodrugh, un veteran de război și polițist din cadrul California Highway Patrol, care, deși se pregătea să dispară în mijlocul unui scandal, își amână plecarea când descoperă scena unei crime care declanșează o anchetă ce implică trei grupuri oficiale de investigație, mai multe conspirații criminale și miliarde de dolari.

Anul lansării
Prima dată a difuzării2014-01-12
Ultima dată a difuzării2015-08-09
TipSubtitrat
Durata episodului60 min
Popularitate18.477947
Status TVIn difuzare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale ca the walking dead online subtitrat, online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             8 Episoade
2 Sezonul 2                                                                                                             8 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. doina spune:

    fara cuvinete ,un serial foarte bun ,il recomand

Trailer

the walking dead online subtitrat
the walking dead online subtitrat