Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana
the walking dead online subtitrat

Detectiv fară voie

Miniserie Detectiv fară voie

Detectiv fara voie

1 Sezoane 10 Episoade
the walking dead online subtitrat
Difuzat

Detectiv fară voie

7.3
TMDb: 7.3/10 100 voturi

Informații generale

Titlu alternativDetectiv fara voie

Descrierea pentru Detectiv fară voie

Detectiv fara voie 2001

Va invitam sa vizionati serialul Detectiv fara voie 2001 online in romana la cea mai buna calitate.

Serial in 10 episoade realizat pe un scenariu din cartile lui George Arion cu Andrei Mladin
Andrei Mladin, ziarist la revista Flacara, unul din cei mai populari eroi din literatura poli ista romana a anilor ’80, prins in vartejul unor int mplari uimitoare, care ii pun viata in pericol.
Andrei Mladin este amenintat, urmarit, batut, gata sa-si piarda slujba si iubita si e chiar pe punctul de a da definitiv in primire
Fiindca este iscoditor. Fiindca sare in ajutorul celor napaastuiti. Fiindca ii pasa de ceilalti. Fara s tina seama de consecint, ancheteaza filiere de droguri, demasca afaceri corupte, elucideaza crime, investigheaza rapiri de persoane.
Mereu cu zambetul pe buze. Totdeauna gata sa faca haz de necaz. Rasul pe care il provoaca e mai puternic decat orice arma indreptata spre el. Exprima revansa celor fara putere, in fata celor care se cred stapani, pentru ca au bani, au relatii, au functii. Fara a fi un Superman. Dimpotriva, e un om obisnuit, simpatic, volubil, amator de escapade amoroase, nedorind cu tot dinadinsul s fie remarcat.
Dar cand il zgandari, sau cand un semen de-al sau e lovit, nu se da n laturi si actioneaza, pentru ca adevarul si dreptatea sa triumfe. Andrei Mladin. Unul dintre cei mai populari eroi din literatura romana contemporana, in cel mai bun roman politist scris in limba romana.

Detectiv fara voie 2001 online in romana, Detectiv fara voie 2001 sezonul 1 online in romana gratis, serial romanesc Detectiv fara voie online, Detectiv fara voie 2001 serial romanesc olnine, Detectiv fara voie 2001 serial in romana.

Este difuzat pe
Producția
Anul lansării
Prima dată a difuzării2001
Ultima dată a difuzării2001
TipIn romana
Durata episodului50 min
Status TVDifuzat
Aici găsești seriale ca: the walking dead online subtitrat, the walking dead online subtitrate hd, the walking dead online subtitrat în română

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             10 Episoade

Comentarii

Trailer

Nu există nimic
the walking dead online subtitrat
the walking dead online subtitrat