Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Clique

Serial Clique

Clique

2 Sezoane 12 Episoade
În derulare

Clique

5.9
TMDb: 5.9/10 7 voturi

Informații generale

Titlu alternativClique
Categorii,
Creat de către

Descrierea pentru Clique

Urmărești serialul Clique 2017 online subtitrat
Prezentare generală
În primul an al uniunii, cele mai bune prietene din copilărie, Holly și Georgia, se trezesc într-o grup de elită. Prin urmare, Holly începe să suspecteze că întunericul se ascunde sub glamour,. Tot ea va face orice pentru a-și salva sufletul.
Deoarece, Georgia și Holly, sunt doar la câteva săptămâni de așa-numiții cei mai buni ani ai vieții lor, la universitatea din Edinburgh. Georgia se atrage în grupul de elită al fetelor alfa, condusă de lectorul Jude McDermid. Brandul de feminism al Judei este atrăgător, la fel ca și cercul studenților luminători cu care se înconjoară. Intrarea fără efort a Georgiei în clique, o lasă pe Holly în afară.

Dar gelozia lui Holly ajunge, în curând, până la panică, pe măsură ce Georgia începe să acționeze erratic. Alarmată de această transformare a celei mai bune prietene, Holly este obligată să o urmeze în cercul stăpânit de Jude. Ceea ce descoperă este o lume seducătoare de petreceri generoase, populată de bărbații și femeile de afaceri cu cea mai mare putere din Edinburgh.

Dar este o lume susținută de un compromis sordid. Pe măsură ce Holly își expune nucleul profund corupt, pericolul se ridică din toate unghiurile, pentru ea și Georgia. Poate Holly să își recupereze sufletul? Și cu ce costă ea însăși?
Un mic PROLOG (parte introductivă) al acestui serial:
Bună dragă Bună Holly Te-ai săturat de nebunia asta? Cam aşa ceva. Mama mi-a spus că-mi voi face prieteni la universitate. Mă întreb pe unde se ascund De-abia am început de o lună Elizabeth. Nu te stresa. Păi tu pari în regulă. De cât timp te cunoşti cu Georgia? Dintotdeauna. E doar un pic. Nu ştiu, mai diferit decât aş fi crezut. Nu crezi? Mda, poate. Am nişte Dvd-uri excelente dacă vrei.
Vezi și: Un loc numit acasa, The Resident

Urmărești serialul Clique 2017 online subtitrat

Este difuzat pe
Anul lansării
Prima dată a difuzării2017-03-05
Ultima dată a difuzării2018-11-10
TipSubtitrat
Durata episodului43 min
Pagina de acasăClique
Popularitate5.909
Status TVÎn derulare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             6 Episoade
2 Sezonul 2                                                                                                             6 Episoade

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trailer