0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Attack on Titan

Attack on Titan


Attack on Titan 2013 (Shingeki no kyojin)


<>Vă invităm să vizionați serialul Attack on Titan 2013 (Shingeki no kyojin) online subtitrat in română gratis in HD.

Acum cateva sute de ani, oamenii aproape că au fost exterminati de uriasi. Uriasii au de obicei cateva etaje în inaltime, par sa nu aiba inteligenta, devorează fiinte umane si par sa o faca din placere, şi nu de foame. Un mic procentaj din umanitate a supravietuit baricadandu-se intr-un oras protejat de pereti foarte inalti, mai inalti chiar si decat cei mai mari uriasi.
Revenind in prezent, orasul nu mai vazuse un urias de peste 100 de ani. Adolescentul Eren şi sora lui vitrega, Mikasa, iau parte la ceva oribil, atunci cand zidurile orasului sunt distruse de un super urias care apare din senin. Cum uriasii mai mici umpleau orasul, cei doi copii privesc oripilati cum mama lor este mancata de vie. Eren jura ca va omori toti uriasii si ca se va razbuna pentru intreaga umanitate.

Oamenii sunt aproape exterminați de titani. Titanii sunt niste giganti cu o inaltime de cateva etaje, par să n-aiba niciun pic de inteligență, devoreaza oameni și, cel mai rău dintre toate, par să o facă din placere, mai degrabă decât ca o sursă de hrană. Un procent mic din umanitate a supraviețuit într-un oraș protejat de ziduri extrem de inalte, chiar mai înalte decât cel mai mare dintre titani. Adolescentul Eren și sora lui adoptivă Mikasa devin martorii a ceva oribil, zidurile orașului sunt distruse de un titan colosal care a aparut de nicaieri. Titanii mici inunda orasul, iar cei doi copii urmaresc cu groază cum mama lor este mâncata de vie. Eren promite că va ucide fiecare titan și va răzbuna toată omenirea.

Serialul face parte din categoriile : Animație , Acțiune , Aventură , 2013 .

anime Attack on Titan 2013 sezonul 1 online subtitrat in romana gratisin HD, anime Attack on Titan 2013 sezonul 2 online subtitrat in romana gratisin HD, Attack on Titan 2013 sezonul 2 online subtitrat , Attack on Titan 2013 sezonul 3 online subtitrat.

Attack on Titan

Attack on Titan

Views: 105

Genre: Acțiune, Animație, Aventură,

TV Status: Returning Series

Duration: 24 min

Release:

TMDb: 8.8

Comments