Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Anastasia, the mistery of Anna

Miniserie Anastasia, the mistery of Anna

Anastasia, misterul Annei

1 Sezoane 2 Episoade
Difuzat

Anastasia, the mistery of Anna

nu s-a găsit nimic

Informații generale

Titlu alternativAnastasia, misterul Annei
Categorii,

Imagini din video

Anastasia, the mistery of Anna
Anastasia, the mistery of Anna

Descrierea pentru Anastasia, the mistery of Anna

Anastasia, misterul Annei online subtitrat

este un film de televiziune realizat în 1986 în regia lui Marvin J. Chomsky in care joaca Amy Irving, Rex Harrison (în ultimul său film), Olivia de Havilland, Omar Sharif, Christian Bale (în primul său film) și Jan Niklas. Filmul se bazează pe povestea Marii Ducese Anastasia Nikolaevna a Rusiei și cartea The Riddle of Anna Anderson a lui Peter Kurth. Filmul a fost inițial difuzat în două părți.
Acţiunea filmului începe în decembrie 1916 cu un bal somptuos, chiar înainte de revoluţia rusă din februarie 1917. Familia imperială a fost forţat mutată în Siberia în vara anului 1917 după abdicarea forţată a ţarului Nicolae al II-lea.
Începe războiul civil şi exterminarea în masă a familiei Romanov.
Acţiunea se concentrează ulterior asupra Annei Anderson, care crede că ea este Anastasia Romanov, fiica ţarului Nicolae al II-lea al Rusiei.
Anna îşi spune povestea ei în 1920 când era deţinută într-un azil din Berlin după o tentativă de sinucidere. Povestea ei, despre cum a reuşit să scape din mâna bolşevicilor care au ucis restul familiei sale în 1918 pare atât de reală încât mulţi expatriaţi ruşi sunt dispuşi să o creadă.
Dar familia Romanov nu e dispusă să creadă, aşa că în 1928 ameninţă să o denunţe ca impostoare.
Filmul culminează în 1938 când Anna decide să dea în judecată Romanovii în tribunalele din Germania pentru a forţa familia s-o recunoască drept Anastasia.
Anna Anderson s-a mutat în cele din urmă înapoi în Statele Unite şi s-a stabilit la Charlottesville, Virginia unde a murit în 1984.

 

Anul lansării
Prima dată a difuzării1986-12-07
Ultima dată a difuzării1986-12-08
TipSubtitrat
Durata episodului100 min
Status TVDifuzat

Sezoane și episoade

1 Sezonul 1                                                                                                             2 Episoade

Comentarii

Trailer

Nu există nimic