Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Semper Fi 2019

Semper Fi 2019

    

AcțiuneDramaThriller

IMDB: /10 voturi

, ,

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Prezentare generală
Povestea îl vede pe Courtney ca pe Cal, un ofițer de poliție de carte care face capăt să se întâlnească ca un rezervist al Corpului Marinei, alături de grupul său de prieteni nepăsători și inseparabile. Când tânărul lui Cal, mai mic, neînsuflețit, fratele Oyster (Wolff) ucide din greșeală un tip într-o luptă la bar și încearcă să fugă, Cal îl obligă să înfrunte muzica. După o sentință neloială, Oyster luptă pentru supraviețuire într-un periculos sistem penitenciar din Pennsylvania, în timp ce Cal și prietenii săi sunt dislocați pentru a lupta împotriva insurgenței letale din Irak. În străinătate, lumea lui Cal este zguduită și, după ce abia o face în viață acasă, se hotărăște să o rupă pe Oyster din închisoare – indiferent de costuri.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comentarii

 1. doina spune:

  bun,mi aplacut ,il recomand

 2. FXL spune:

  Ma si miram cum de ați renunțat la reclamele. Acum iar trebuie sa folosim un add blocker pe mobil , e singura sansa sa poti vedea un film. Sunt pe puțin 20 pop-uri daca te uiti la un.film si mai pui si pauza 🙂 :). Cu un add bloker problema e rezolvata.

 3. Admin spune:

  Da, așa e, ai dreptate și noi recomandăm addblock-ul. Reclamele astea pop-upuri vor fi până duminică ora 23.59 (mai trebuie platita si gazda site=ului (host-ul) altfel acest site ar dispărea subit. Deci intelegeti va rog, ca mai trebuie si o reclama din cand in cand. Multumim frumos.

 4. FXL spune:

  Din cand in cand e ok, dar 8 pop-uri doar sa dai play la un film e cam mult. Daca acel film este ster de pe server va trebui sa o iei de la capat cu alt player… deci inca 8-10 pop-uri :).

  Fara o „soluție ajutătoare ” nu ai cum sa vezi un film. Ai rămâne mirat daca ai stii cate persoane au schimbat site-ul din cauza ca nu stiu de addblock 🙂 … au ales soluția simpla ” alt website”

Anul lansării