Loading...
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Cel mai periculos traseu

Cel mai periculos traseu

Route Irish online subtitrat romana

Liverpool, august 1976. Când avea 5 ani, Fergus l-a întâlnit pe Frankie, în prima zi de școală. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți. În adolescență, chiuleau de la școală și beau cidru pe feribotul ce traversează râul Mersey și visau să călătoreasă în jurul lumii. Fergus nici nu se gândea că visul său urma să devină realitate atunci când avea să devină un membru al forțelor speciale de elită ale Marii Britanii – SAS.

După ce demisionează în septembrie 2004, Fergus îl convinge pe Frankie (ex-Para), să intre în echipa sa de protecție din Baghdad. 10.000 de lire pe lună, fără taxe. Ultima lor șansă să intre în acest război care devine din ce în ce mai comercializat. Împreună, cei doi își riscă viețile într-un oraș cufundat în violență, teroare și lăcomie, și „spălat” de un miliard de dolari americani. Trei ani mai târziu, Frankie moare pe Route Irish, cel mai periculos traseu din lume. Înapoi în Liverpool, măcinat de durere, Fergus respinge explicația oficială a morții lui Frankie și pornește o investigație pe cont propriu pentru a elucida misterul morții prietenului său cel mai bun.

Numai Rachel, iubita lui Frankie, înțelege cât de adâncă e durerea lui Fergus, și ce consecințe letale poate avea furia lui. În timp ce Fergus încearcă să descopere ce i s-a întâmplat cu adevărat lui Frankie pe Route Irish, el și Rachel se apropie treptat unul de celălalt. Pe măsură ce dezvăluie adevărul din spatele morții lui Frankie, Fergus se luptă să își recâștige vechea identitate și fericirea pe care a împărțit-o cu Frankie cu 20 de ani în urmă pe Mersey.

Views: 15

Genre: AcțiuneThriller

Director:

Actors: , , , ,

Country: Marea Britanie, Franţa, Italia, Belgia, Spania

Duration: 109 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.4

Comments