Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Romulus şi Remus

Romulus şi Remus

Romolo e Remo (Duel of the Titans)    6 Dec 1961

N/A 104 min AcțiuneAventurăIstoric

6.0
IMDB: 6.0/10 436 voturi

, ,

Italia, Franţa

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

  • Player 1
  • Copy

Duel of the Titans – Romolo e Remo(1961) online subtitrat

Povestea surprinde pe Rhea (Laura Solari) care naște doi băieți gemeni, fiii lui Marte, zeul războiului. Unchiul copiilor considerand că cei doi copii sunt o amenințare pentru tronul sau, devine furios, o întemnițează pe Rhea, ordonând moartea gemenilor prin înec. Servitorul căruia i-a fost încredințat ordinul de a ucide gemenii nu a putut face asta, a plasat pe cei doi într-un leagăn și l-a eliberat pe malurile fluviului Tibru.

Romulus și Remus sunt salvați de către zeul râurilor, Tiberinus, care îi plasează pe Dealul Palatin. Acolo sunt îngrijiți de către o lupoaică. Romulus și Remus sunt apoi descoperiți de către Faustulus, un păstor al lui Amulius, care duce copiii la casa sa. Faustulus și soția sa, Acca Larenția, cresc băieții ca și cum ar fi ai lor. Baieții se fac mari si frumoși, curajoși si îndrăzneți, iubiți de saracii pe care îi ajutau, îndrăgostiți de două femei superbe si curajoase ca ei: Julia (Virna Lisi) si Tarpeja (Ornella Vanoni), luptau cu tenacitate pentru adevar și primesc coroana orașului pe care o refuză la auzul faptului că bunicul lor traiește.

Odată cu sosirea celor doi la Coloana Palatina, fiecare din ei vrea să preia conducerea și să întemeieze orașul pe coline diferite. Între ei intervin disensiuni, trădarea își spune cuvântul aducând cu sine finalul dramatic.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. pp spune:

    este stralucitor de fals Am inteles ca este vechi dar cred ca nu merita -poate doar din curiozitate

Anul lansării