Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Rolling Thunder

Rolling Thunder

Violenţă legitimă    06 Februarie 1978

R 95 min AcțiuneCrimă

7.0
IMDB: 7.0/10 5,620 voturi

, , ,

N/A

USA

Traducerea : paminotu

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Rolling Thunder 1977  (Violenţă legitimă)

Vă invităm să vizionați filmul Rolling Thunder 1977  (Violenţă legitimă) online subtitrat in română gratis in HD. 

O gaşcă de bătăuşi îi ucid cu sadism pe soţia şi copilul unui veteran al războiului din Vietnam, care, împreună cu un camarad de război şi o femeie, pornesc pe urmele asasinilor şi îi ucid.

Maiorul Charles Rane se întoarce de la război şi pentru că a fost un erou e răsplătit cu mai multe daruri pe care le aduce în oraşul natal. O gaşcă de oameni lacomi decid să-l jefuiască şi să-i fure dolarii de argint. În timpul jafului, atacatorii îi omoară soţia lui Rane, dar şi pe fiul său şi îi distrug maiorului o mână. Fostul războinic vrea răzbunare şi îl cheamă în ajutor pe Johnny, prietenul său de pe front, pentru a-i înfrunta pe tâlhari.

Filmul face parte din categoriile : Acțiune , Dramă , Crimă , 1997 .

Vă invităm să vizionați filmul Rolling Thunder 1977  (Violenţă legitimă) online subtitrat in română gratis in HD, Rolling Thunder 1977 online subtitrat in română, Rolling Thunder 1977 online subtitrat, Violenţă legitimă 1977  online subtitrat in română.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării