Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Quo Vadis ?

Quo Vadis ?

Quo Vadis    25 December 1951

2h 51min BiograficIstoric

7.2
IMDB: 7.2/10 10.773 voturi

,

, ,

Nominated for 8 Oscars. Another 4 wins & 3 nominations.

USA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Quo Vadis ? 1951

Vă invităm să vizionați filmul Quo Vadis ? 1951 online subtitrat in română gratis in HD .

Actiunea se desfasoara in Roma antica, in perioada imparatului Nero si urmareste conflictul dintre crestini si poporul decazut al Imperiului Roman. Marcus Vinicius, comandant militar roman se indragosteste de Lygia, o pioasa crestina. Povestea de dragoste dintre cei doi este marcata de persecutia crestinilor de catre Nero. Intre timp atrocitatile lui Nero devin din ce in ce mai nesabuite, culminand cu incendierea Romei si invinuirea crestinilor pentru acest dezastru. Marcus incearca sa o salveze pe Lygia din incendiu, dar sunt prinsi de catre garzile romane si intemnitati impreuna cu ceilalti crestini. In temnita cei doi ii cer lui Petru, de asemenea prizonier, sa-i casatoreasca. Poppaea, sotia lui Nero, geloasa pe Marcus Vincius pentru ca nu i-a cedat, urzeste razbunare. Astfel Lygia este legata de un stalp in mijlocul arenei si uriasul ei bodyguard Ursus, este nevoit sa lupte fara arme cu un taur salbatic. Marcus este obligat sa priveasca alaturi de soldati, cumplitul masacru din arena care urma sa aiba loc. Ursus se lupta cu taurul si ii frange gatul iar multimea exaltata ii cere lui Nero indurare pentru cei doi din arena. Neavand incotro, Nero a ridicat degetul mare in semn de crutare. Marcus alearga in arena impreuna cu soldatii sai loiali, o elibereaza pe Lygia si anunta ca generalul Galba se afla in Roma si il va detrona pe Nero. In nebuina lui Nero isi ucide sotia. Vrea sa se sinucida dar da dovada de lasitate si este ajutat de Acte.

Aceasta ecranizare a romanului lui Henry Sienkiewicz, realizata in 1951, e considerata cea mai elaborata dintre numeroasele ecranizari ale romanului lui Sienkievicz. Filmul a avut opt nominalizari la Oscar.

Imparatul Nero spera sa-si castige nemurirea incendiind Roma si eliminand „amenintarea” crestina. Pe acest fundal agitat, se desfasoara povestea de dragoste dintre o frumoasa adepta a noii religii, tanara crestina Lygia, si generalul roman Marcus Vinicius (Robert Taylor). Ii veti putea vedea in rolul imparatului Nero pe Peter Ustinov, iar in rolul secundar pe Elizabeth Taylor!

Filmul face parte din categoriile : Biografic, Drama, Istoric, #1951 .

Quo Vadis ? 1951 online subtitrat in română gratis in HD, Quo Vadis ? 1951 online subtitrat in română, Quo Vadis ? 1951 online subtitra, Quo Vadis ? 1951 online subtitrat hd, Quo Vadis ? 1951 online cu subtitrare in romana.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comentarii

  1. Mihaela Panaite spune:

    Nu inteleg explicatiile in engleza, nu pot fi traduse?? De ce nu pot vedea filmul?

  2. neoh spune:

    Playerele merg. Nu inteleg ce nu-ti merge.

Anul lansării