Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

O inimă liniștită

O inimă liniștită

A Quiet Heart     26 January 2017

1h 32min Acțiune

6.8
IMDB: 6.8/10 65 voturi

, ,

3 wins & 2 nominations

Israel

Traducerea : Retail

Raportează eroare

A Quiet Heart 2016 sau O inimă liniștită

Va invitam sa vizionati filmul A Quiet Heart 2016 sau O inimă liniștită online subtitrat in romana gratis in HD.

Naomi, o tânără pianistă din Tel Aviv, vrea să înceapă o nouă viață la Ierusalim. Dar singurul apartament pe care și-l poate permite să-l închirieze este în zona predominant ortodoxă unde este obligată să se conformeze la stilul rigid de viață.
În Ierusalimul zilelor noastre, un oraș din ce în ce mai dominat de fanatism, Naomi, o tânără pianistă laică, caută un refugiu pentru a scăpa de viața stresantă de pianist mereu plecat la concerte. Copleșită de așteptările părinților și ale colegilor ei din Tel Aviv, Naomi caută anonimatul și singurătatea în orașul vechi. În ciuda intențiilor ei de a rămâne singură, Naomi leagă repede două prietenii surprinzătoare – una cu un tânăr ultra-ortodox, înzestrat vocal, care locuiește în aceeași clădire cu ea, și cealaltă cu Fabrizio, un șarmant călugăr și organist italian. În timp ce aceste relații îi permit lui Naomi să se conecteze din nou cu dragostea ei pentru muzică și cu sensul vieții, ele o transformă într-o țintă în noua ei comunitate. Confruntându-se cu izolarea și violența, Naomi trebuie să învețe să facă din muzică o punte pentru a depăși barierele religioase.

Filmul face parte din categoriile : Drama, #2016 .

A Quiet Heart 2016 online subtitrat in romana, A Quiet Heart 2016 online subtitrat in romana hd, A Quiet Heart 2016 online subtitrat hd, A Quiet Heart 2016 online cu subtitrare in romana, O inimă liniștită online subtitrat in romana, O inimă liniștită online subtitrat in romana hd, O inimă liniștită online subtitrat hd.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
O inimă liniștită

Alte filme