Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Passengers

Passengers

Pasagerii    21 Decembrie 2016

N/A N/A AventurăRomanticSF

N/A
IMDB: N/A/10 N/A voturi

, , ,

N/A

SUA

Raportează eroare

Loading...

Pasagerii online subtitrat

O navă spaţială, Starship Avalon, transportă peste 5.000 de persoane, în somn criogenic, pe o planetă colonie, Homestead II. Călătoria ar trebui să dureze maxim 120 de ani. Cu 90 de ani înainte să ajungă pe planeta colonie, o defecţiune la computerul bordului face ca două din capsulele criogenice să nu mai funcţioneze. Astfel, doi dintre călători sunt treziţi: Jim Preston şi Aurora Dunn. Jim era cândva un inginer la Denver şi voia să părăsească planeta Terra. De aceea şi-a cumpărat un bilet doar dus pe această navă. Aurora e o scriitoare din New York ce e interesată de călătoriile în spaţiu.

Astfel, cei doi sunt nevoiţi să-şi petreacă restul zilelor pierduţi în spaţiu.

Scenariul filmului a fost scris încă din 2007 de către Jon Spaihts .De atunci, au existat multe tentative de a realiza filmul, dar bugetul a fost cam restrâns… circa 35 de milioane de dolari. Numai  Jennifer Lawrence a cerut pentru rol 20 de milioane.  Reese Witherspoon e Keanu Reeves au fost aleşi ca protagonişti la început. 

Abia în 2014, Sony Pictures Entertainment a cumpărat drepturile cu un buget de 90 de milioane de dolari şi au demarat filmările cu Chris Pratt şi Jennifer Lawrence în rolurile principale.

Nu s-a pus un trailer
Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. Ef spune:

    Un film bunicel care ar fi putut fi foarte bun. Ideea de la care pleaca e foarte frumoasa si lasa imaginatia sa zburde, incercand sa te pui in locul personajului principal. Cum ar fi daca…? Nota 8.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!