Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Passengers

Passengers

Pasagerii    21 Decembrie 2016

N/A N/A AventurăRomanticSF

N/A
IMDB: N/A/10 N/A voturi

, , ,

N/A

SUA

Raportează eroare

Pasagerii online subtitrat

O navă spaţială, Starship Avalon, transportă peste 5.000 de persoane, în somn criogenic, pe o planetă colonie, Homestead II. Călătoria ar trebui să dureze maxim 120 de ani. Cu 90 de ani înainte să ajungă pe planeta colonie, o defecţiune la computerul bordului face ca două din capsulele criogenice să nu mai funcţioneze. Astfel, doi dintre călători sunt treziţi: Jim Preston şi Aurora Dunn. Jim era cândva un inginer la Denver şi voia să părăsească planeta Terra. De aceea şi-a cumpărat un bilet doar dus pe această navă. Aurora e o scriitoare din New York ce e interesată de călătoriile în spaţiu.

Astfel, cei doi sunt nevoiţi să-şi petreacă restul zilelor pierduţi în spaţiu.

Scenariul filmului a fost scris încă din 2007 de către Jon Spaihts .De atunci, au existat multe tentative de a realiza filmul, dar bugetul a fost cam restrâns… circa 35 de milioane de dolari. Numai  Jennifer Lawrence a cerut pentru rol 20 de milioane.  Reese Witherspoon e Keanu Reeves au fost aleşi ca protagonişti la început. 

Abia în 2014, Sony Pictures Entertainment a cumpărat drepturile cu un buget de 90 de milioane de dolari şi au demarat filmările cu Chris Pratt şi Jennifer Lawrence în rolurile principale.

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Passengers
Passengers
Passengers
Passengers
Passengers
Passengers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. Ef spune:

    Un film bunicel care ar fi putut fi foarte bun. Ideea de la care pleaca e foarte frumoasa si lasa imaginatia sa zburde, incercand sa te pui in locul personajului principal. Cum ar fi daca…? Nota 8.

Alte filme