Loading...
  • Player 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
I, Olga Hepnarova (2016)

I, Olga Hepnarova (2016)

Eu, Olga Hepnarova online subtitrat

În ciuda multor obstacole, cei doi regizori cehi au reuşit să termine, ceea ce am putea numi o dramă existenţială. Ca subiect au ales să intre în mintea autoarei masacrelor din 1973 din Cehoslovacia acelor timpuri, Olga Hepnarova, închisă doar pentru 22 de ani.

Fărădelegea lui Hepnarova avea ca ţintă întreaga societate a cărei victimă se simţea. Voia ca gestul său să ajungă în cărţile de istorie ca un advertisment şi ca măsură preventivă. Totodată, denumirea sub care e cunoscută în zilele noastre e masacratoarea, nu ca pe ultima femeie ce a fost spânzurată în Cehoslovacia. Deviind de la convenţia despre cultura pop a portretelor criminalilor în serie, Weinreb şi Kazda fac din propria lor reconstrucţie un film psihologic introspectiv şi destul de imparţial cu nuanţe de existenţialism.

Realizatorii au descris povestea cu un comportament autodistructiv ce începe cu tentativa eşuată de sinucidere a lui Hepnarova.

Olga Hepnarová s-a născut la 30 iunie 1951 la Praga. Tatăl era un funcţionar bancar, iar mama era medic stomatolog. Olga a fost un copil mediocru, apoi a dezvoltat probleme psihiatrice şi în 1964 a încercat să se sinucidă cu o supradoză de un medicament ce-l avea prescris. A petrecut un an într-o secţie de psihiatrie a spitalului din Opařany . A lucrat în multe locuri, dar era mereu concediat la puţin timp după angajare. În cele din urmă a ajuns să lucreze ca şofer de camion.

Views: 12

Genre: Biografic

Director: ,

Actors: , , ,

Country: Cehia, Polonia, Slovacia, Franţa

Duration: 105 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.1

Comments