Loading...
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
  • Server 4
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
O poveste din războiul stelelor

O poveste din războiul stelelor

O poveste din războiul stelelor online subtitrat

Varianta originală într-un format excepţional.

Scris de Chris Weitz după ideea unui revizor de efecte speciale John Knoll, Rogue One e primul film din Antologia Star Wars, o colecţie de filme stand-alone din universul Războaielor Stelare. Filmul e produs de Lucasfilm şi distribuit de Walt Disney. Acţiunea are loc cu puţin timp înainte de acţiunea din Star Wars Episodul 4 şi are ca protagonist un grup de spioni rebeli ce au misiunea să fure planurile unei noi arme ale Imperiului Galactic, Moartea Neagră. Steaua Morții ( sau Moartea Neagră ) este o fictivă stație spațială și superarmă care apare în seria filmelor Războiul stelelor. Prima stea a morții apare în Star Wars Episode IV: A New Hope, iar a doua în Star Wars Episode VI: Return of the Jedi.  Avea puterea de a distruge o planetă dintr-o singură lovitură.

UPDATE 13 decembrie 2016

Pe 10 decembrie a avut loc premiera mondială a filmului la Rogue One: a Star Wars Story.

După terminarea filmului, Disney a permis mass-mediei şi invitaţilor să-şi spună părerile. Mai jos, vă scriu câteva din păreri:

Steve Weintraub (Collider): Rogue One m-a câştigat de la prima scenă. Acţiune incredibilă, personaje extraordinare şi un scenariu ce va face fericiţi fanii francizei. E multă iubire în acest film. În fine, foarte multe lovituri de teatru nu au fost făcue publice. Oricum veţi vedea filmul în curând.

Anthony Breznican (EW): Oamenilor le-a fost teamă că Rogue One nu ar fi un film realistic despre război şi atât de dur după cum a fost anunţat. Practic, se poate simţi duritatea. Aveam mari aşteptări şi le-a întrecut. Ca şi în Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, multe scene din trailer nu au fost finalizate în film. Dar trailerele au dat tonul din film.

Trailerul e subtitrat de colegul nostru Phantom.

Trailer Rogue One: a Star Wars Story 2016 online subtitrat

Views: 43

Genre: AcțiuneAventurăFantezieSF

Director:

Actors: , , ,

Country: SUA

Duration: 133 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.7

Comments