Loading...
  • Server 1
  • Server 2
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Sully

Sully

Un film biografic, presărat cu multă dramă, american, regizat de Clint Eastwood, din anul 2016. Filmul a fost lansat pe 9 septembrie 2016 în Statele Unite ale Americii în cinematografe. Lansarea filmului în Romania este planificată tot pe 09 septembrie 2016.
Filmul e povestea pilotului Chesley „Sully” Sullenberger, care pe 15 ianuarie 2009, la câteva minute după decolarea de pe aeroportul LaGuardia cu avionul US Airways 1549, din cauza unor probleme cu motoarele a reușit cu succes o aterizare forțată pe râul cu apele reci ”Hudson River”, împreună cu, co-pilotul Jeff Skiles, toți cei 155 de persoane la bord fiind salvați.
Bazat pe autobiografia lui Sully ”Highest Duty”, ale cărei drepturi au fost dobândite în 2010. De la bun început, Sullenberger a dorit ca filmul să cuprindă „acel simț al umanității noastre comune”, ca o temă recurentă, menționând că evenimentele descrise în filmul au avut loc la scurt timp după Criza Economică Mondială din 2008. Sullenberger explică: „Oamenii se întrebau dacă tot ce s-a spus despre auto-interes și lăcomie au fost inventate ca să îndoiască natura umană, atunci toți acești oameni au acționat împreună, pentru a obține ceva cu adevărat important făcut ”într-un fel”, cred că le-am dat tuturor o a doua șansă, o speranță, într-un moment în care, chiar era necesar.”

Views: 116

Genre: BiograficDramaSuspans

Director:

Actors: , , ,

Country: SUA

Duration: O oră și 36 de minute.

Quality: HD

Release:

IMDb: 8.1

Comments