Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Mikey și Nicky

Mikey și Nicky

Mikey and Nicky     21 December 1976

N/A 1h 59min Crimă

7.4
IMDB: 7.4/10 1.727 voturi

, ,

N/A

USA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Mikey and Nicky 1976

Va invitam sa vizionati filmul Mikey and Nicky 1976 sau Mikey și Nicky online subtitrat in romana gratis in HD.

Nicky este un gangster evreu care are probleme cu mafia. El îi cere ajutorul lui Mikey și așa începe o noapte lungă în care prietenia lor este testată.
Când Nicky (ohn Cassavetes) îl roagă pe Mickey (Peter Falk) să-l ajute din nou – de data aceasta să scape de șeful lui mafiot – Mickey,

ca de obicei, vine imediat. Trecând de obstacolele ridicate de paranoia și frica lui Nicky, Mickey îl scoate din hotelul unde se ascundea și începe să-l ajute să-și planifice fuga,

dar Nicky tot schimbă planul și un ucigaș plătit se află pe urmele lui. În timp ce încearcă să fugă, cei doi prieteni trebuie să se confrunte cu trădarea, regretul și valoarea prieteniei.

Nick este disperat. Ascuns într-un hotel ieftin, suferă de durerile provocate de un ulcer și este convins că mafiotul local îl vrea mort.

El îl cheamă pe Mikey, prietenul său din copilărie, dar când acesta vine, Nick nu-l va lasa să intre: starile sale alternează.

Începe astfel o noapte lungă în care Mikey încearcă să aibă grijă de Nick, calmându-l și încercând să îl scoată din oraș.

În drumul lor ajung într-un bar, într-un club, o sală de cinema, în cimitirul unde mama lui Nick este îngropată, iar într-un final în apartamentul prietenei lui Nick.

Între timp, un asasin este într-adevăr în căutarea lui Nick.

Filmul face parte din categoriile : Crima , Drama , #1976 .

Mikey și Nicky

Mikey și Nicky

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării