Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Martorul acuzării

Martorul acuzării

Witness for the Prosecution    6 februarie 1958

Not Rated 116 min CrimăMisterThriller

8.4
IMDB: 8.4/10 74,659 voturi

, , , ,

Nominalizat de 6 ori pentru Oscar, 3 premii şi alte 9 nominalizări

SUA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

  • Player 1
  • Copy

Witness for the Prosecution (Martorul acuzării) 1957 online subtitrat

Witness for the Prosecution (Martorul acuzării) 1957 este un film de Matty Malneck, Billy Wilder realizat în Statele Unite şi bazându-se pe romanul poliţist omonim al Agathei Christie.
Sir Wilfrid Robarts, un avocat penalist de succes, se întoarce la serviciu după câteva săptămâni petrecute în spital în urma unui infarct. Mai decis ca niciodată să pună mâna pe cazuri importante şi să-şi refacă reputaţia cât mai repede, ignoră dispoziţiile medicului şi infirmierei Miss Plimsoll, şi acceptă să primească în biroul său pe procurorul Mayhew care intenţionează să-i încredinţeze apărarea lui Leonard Vole, acuzat de uciderea lui Emily French, o bogată văduvă.
Vinovăţia lui Vole pare evidentă, dar Sir Wilfrid e atras de sfida profesională şi după câteva şovăieli, în ciuda opoziţiei lui Miss Plimsoll, acceptă să-şi asume apărarea lui Vole, cu sprijinul colegului său Brogan-Moore. Vole este arestat atunci când se descoperă că bogata French i-a lăsat moştenire suma de 80.000 de lire sterline şi poziţia lui se agravează. Soţia sa, Christine Helm, îi oferă un alibi, prezentându-se în biroul lui Sir Wilfrid şi afirmând că şi-a văzut soţul întorcându-se acasă exact la ora la care a fost comisă crima.

În timpul unui colocviu succesiv cu Sir Wilfrid, Christine îl surprinde pe avocat revelându-i că nu este soţia legitimă a lui Vole, căsătorindu-se cu acesta cu toate că avea deja un soţ, cu scopul de a părăsi Germania distrusă după al douilea război mondial şi de a-şi reface viaţa în Anglia.
Procesul începe şi în aulă sunt ascultaţi martorii, printre care şi Janet Mac Kenzie, servitoarea victimei, care se arată foarte ostilă inculpatului. În mod surprinzător, acuzarea cheamă să depună mărturie pe propria soţie a lui Vole, care schimbă pe neaşteptate versiunea, negând de a fi căsătorită legal cu acesta şi afirmând că Vole, în seara crimei, în realitate a venit acasă 45 de minute mai târziu decât declarase iniţial şi cu hainele pătate de sânge.

Neaşteptata mărturie în defavoarea sa îl face pe Vole să cadă pradă disperării în timp ce Sir Wilfrid vede căzând toată linia de apărare datorită depoziţiei Christinei care s-a dovedit extrem de convingătoare.

Filme asemănătoare:

The Mirror Crack’d 1980,   Ecranizari dupa Agatha Christie, 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării