Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Marauders

Marauders

Marauders    01 Iulie 2016

R 107 min Acțiune

5.4
IMDB: 5.4/10 612 voturi

, , ,

N/A

Canada

Raportează eroare

Va invitam sa vizionati filmul Marauders 2016 online subtitrat in romana in varianta HD .

Atunci când o bancă este jefuită toate dovezile arată spre proprietarul băncii şi spre clienții lui cu influenţă. Dar în timp ce un grup de agenţi FBI continuă să cerceteze mai în detaliu acest caz, jafurile continuă, si devine clar că este vorba de o conspiraţie.

În filmul Marauders, cel mai cunoscut actor este Bruce Willis, jucând rolul unui bancher puternic din Cincinnati, care ascunde secrete ale liderilor politici şi a unor oameni bogaţi în seiful băncii. Acesta începe să strice moblierul cu o bâtă de baseball când află că un grup de bărbaţi înarmaţi şi cu veste antiglonţ i-ai jefuit banca.
Christopher Meloni joacă rolul unui agent F.B.I. care este plin de confuzie, atunci când găseşte amprentele lăsate la locul jafului aparţinând unui decedat lăsat înadins de jefuitori pentru a-l deruta.
Regizat de către Steven C. Miller, care a regizat şi fiilmul „Extraction 2015” stabileşte un scenariu în primele 40 de minute care te face să spui „nu e un început atât de bun pentru un thriller”, dar după aceea, lucrurile evoluează şi îţi captează atenţia.

Filmul face parte din categoria Acțiune.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Marauders

Alte filme