Loading...
  • Player 1
  • Player 2
  • Player 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Mike meseriașu’

Mike meseriașu’

Magic Mike online subtitrat romana

Mike (Channing Tatum) e un tip întreprinzător. Are multe talente și farmec cu carul; ziua își urmează visul american din toate unghiurile pe care le poate manevra: de la pus acoperișuri pe case la tunat mașini sau la creat piese de mobilier în apartamentul său din Tampa Beach. Dar noaptea… e pur și simplu… meseriaș ! Cap de afiș într-un spectacol exclusiv interpretat de bărbați, Mike e de ani buni starul de pe scena clubului Xquisite, cu stilul său original și cu dansul său îndrăzneț. Cu cât îl plac mai multe femei, cu atâta cresc încasările clubului, așa că patronul clubului, Dallas (Matthew McConaughey) nu poate fi decât foarte fericit.

Mike descoperă un nou talent promițător, căruia îi spune Kid (Alex Pettyfer), un puști de 19 ani pe care îl ia sub aripa sa și începe să-l inițieze în arta dansului, distracției, a agățatului de femei și a produsului de bani. Noului venit nu-i ia mult timp să-și facă propriile fane, tocmai când vine vara cu distracții la orizont.

Mike face cunoștință și cu atrăgătoarea soră a lui Kid, Brooke (Cody Horn), o fată pe care și-ar dori să o cunoască mai îndeaproape, și chiar pare să aibă o șansă, asta până ce propriul stil de viață i se pune de-a curmezișul…

Duration: 110 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.1

Comments