Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Luminile orașului

Luminile orașului

City Lights    07 Martie 1931

G 87 min ComedieRomantic

8.6
IMDB: 8.6/10 116,917 voturi

, , ,

3 premii

USA

N/A

Raportează eroare

City Lights 1931 (Luminile orașului)

Vă invităm să vizionați filmul City Lights 1931 (Luminile orașului) online subtitrat in română gratis in HD.

Capodopera lui Chaplin înfățișază dragostea lui Charlot pentru o fragilă tânără oarbă, dar și istoria plină de peripeții a prieteniei cu un bețivan milionar. Elocvent, emoționant, dar și nostim. Unul dintre marile filme dintotdeauna. – Leonard Maltin – 1995 (Movie and Video Guide)

Realizat la trei ani după lansarea în America a primului film vorbit, Charlie Chaplin a fost întrebat de ce nu a recurs în filmul său la noua tehnologie. Răspunsul lui a fost scurt şi cuprinzător: „Cuvintele nu sunt felul micului vagabond de a se exprima. Limbajul corporal ţine loc de cuvinte”.

Luminile oraşului , în care Charles Chaplin este şi regizor şi actorul principal, este filmul care oferă cea mai bună caracterizare a micului vagabond. Este povestea acelui om fpără casă, fără familie, care nu are altceva decât o inimă mare. În film, el se îndrăgosteşte de o tânără florăreasă oarbă. Micul vagabond devine protectorul ei şi o ajută să-şi recapete vederea iar producţia este, poate, cel mai emoţionant film mut al lui Chaplin. Faptul că el a putut fi realizat într-o perioadă când cinematograful sonor luase deja amploare dovedeşte popularitatea şi statutul marelui actor-regizor la Hollywood.

 

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării