Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Cel neînfrânt

Cel neînfrânt

The Unvanquished (L'insoumis)    25 September 1964

R 115 min Thriller

7.1
IMDB: 7.1/10 443 voturi

, ,

N/A

France | Italy

Berca Costin

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

L’insoumis 1964  ( The Unvanquished )

Vă invităm să vizionați filmul L’insoumis 1964  ( The Unvanquished ) online subtitrat in română gratis la cea mai bună calitate.

După ce dezertează din Legiunea Franceză, Thomas Vlassenroot e racolat de fostul său șef pentru un grup care se opune eliberării Algeriei. Astfel ajunge să fie gardianul lui Dominique Servet, o avocată care se află în Algeria pentru a apăra naționaliști algerieni și care a fost răpită de grup. Însă Thomas se îndrăgostește de prizoniera sa și o ajută să scape și să se întoarcă în Franța. Revenit el însuși în Franța, Thomas ia trenul spre Lyon pentru a o revedea pe Dominique.

Filmul face parte din categoriile : Dramă , Thriller , 1964 .

 L’insoumis 1964 online subtitrat in română, online subtitrat, The Unvanquished 1964 online subtitrat in română, The Unvanquished 1964 online subtitrat.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comentarii

  1. Stefan Bragarea spune:

    Sinistru nivelul dvs tehnic

  2. Axel - Alexa spune:

    Puteti sa ne spuneti ce va nemultumeste…mai putin partea cu reclamele din playere, care nu e de la noi, ci de la serverele pe care se urca playerele. De altfel, toate siteurile de filme existente pe net au acele reclame. Daca aveti adblock, reclamele de pe site se pot bloca fara nicio problema. Cmentariul dv nu-l inteleg…explicati. Multumim.

Anul lansării