Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Regele de cupă

Regele de cupă

Le roi de coeur     21 December 1966

N/A 1h 42min ComedieRăzboi

7.6
IMDB: 7.6/10 3.019 voturi

, ,

N/A

France | Italy

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Le roi de cœur 1966 sau Regele de cupă

King of Hearts

Va invitam sa vizionati filmul Le roi de cœur 1966 sau Regele de cupă online subtitrat in romana.

 Primul Razboi Mondial se apropie de sfarsit, iar armata germana e obligata sa paraseasca Franta. Inainte de a parasi Marville, colonelul Helmut von Krack pregateste o bomba, care ar urma sa arunce orasul in aer dupa intrarea trupelor britanice. Omul de legatura al englezilor reuseste sa-i anunte pe acestia si pe concetatenii sai inainte de a fi omorat de soldatii germani. In timp ce orasul este evacuat atat de trupele germane, cat si de populatia civila, colonelul Alexander MacBibenbrook il va trimite „voluntar” pe soldatul Charles Plumpick (singurul cunoscator al limbii franceze) pentru a dezamorsa bomba, desi preocuparile acestuia sunt legate mai mult de ornitologie decat de dezamorsarea bombelor. Ajuns in oras este repede depistat de catre soldatii germani si urmarit de catre acestia se adaposteste intr-un azil de nebuni carora li se prezinta ca „regele de inima rosie”. La plecare soldatii germani lasa deschisa poarta azilului, nebunii devenind singurii locuitori, iar Charles regele lor.

În timpul Primului Război Mondial, soldatul Charles Plumpick este trimis într-un orășel francez să dezamorseze o bombă amplasată de trupele germane. Pe drum este urmărit de un grup de nemți și este nevoit să se ascundă într-un sanatoriu de boli psihice. Bolnavii îl numesc pe bărbat Regele de cupă și se atașează foarte repede de el. Acum Charles are două misiuni: să-și ajute noii prieteni să paraseaasca orașul și să dezamorseze bomba la timp. Oare va reuși?

Filmul face parte din categoriile : Drama , Comedie , Razboi , #1966 .

Le roi de cœur

Le roi de cœur

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării