Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Jumanji: Welcome to the Jungle – Jumanji 1 Aventură în junglă 2017

Jumanji: Welcome to the Jungle – Jumanji 1 Aventură în junglă 2017

Jumanji: Welcome to the Jungle    20 decembrie 2017

PG-13 219 min AcțiuneAventurăComedie

7.2
IMDB: 7.2/10 16.700 voturi

, , , ,

SUA

Snake_Eyes

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

jumanji 1 2017 .mkv
Loading...

Jumanji: Welcome to the Jungle este o ecranizare actualizata a cartii de poze a lui Chris Van Allsburg. Filmul s-a lansat pentru prima oară în 1996 când personajul principal, un adolescent, primește de la tatăl său un joc, Jumanji. Când acesta se enervează asupra faptului că nimeni nu mai joacă jocuri de masă, cadoul primit se transformă în mod magic într-un joc video care îl sustrage pe băiat din viața reală și îl transpune în interiorul acestuia.

Cu mult timp liber și patru colegi de vârstă apropiată, care sunt trimiși la detenție în aceeași zi: „fata populară”, Bethany (Madison Iseman), „Martha” (Morgan Turner), „nerdy Spencer” (Alex Wolff) și prietenul din copilarie Fridge (Ser’Darius Blain), găsesc jocul Jumanji într-o cutie veche de donații. Aceștia își aleg un avatatar și instant sunt teleportați în joc, unde:

Spencer este transformat în arheologul super-erou Smolder Bravestone (Dwayne Johnson – „The Rock”),

Frigide în zoologul Moose Finbar (Kevin Hart),

Martha este „ucigașa bărbaților” Ruby Roundhouse (Karen Gillan),

iar Bethany este cartograful profesor Shelly Overton (Jack Black).

Pentru a ieși din joc, cei patru trebuie să lucreze împreună pentru al salva pe Jumanji de sub controlul răului Van Pelt (Bobby Cannavale) – înainte ca oricare dintre ei să-și piardă toate cele trei vieți desemnate.

Merită?

Repornirea lungmetrajului original beneficiază de un farmec comic și de o acțiune irezistibilă. În acest moment, nu există un film pe care The Rock nu îl poate face mai bun prin prezența sa. Datorită dimensiunilor sale, Jumanji: Welcome to the Jungle face parte din filmele de la care nu-ți poți dezlipi privirea. Toți actorii adulți fac o treabă bună portretizând adolescenții nesiguri și îngroziți ce se chinuie să-și controleze corpurile de avatare.

Venit din partea lui Sony Pictures, filmul este foarte amuzant. Umorul însuși garantează vizionarea. Distribuția, atât tânără cât și veche, sunt solide în performanțele lor. Problema mea personală este că titlul „Jumanji” nu este suficient. Însă acesta este singurul lucru negativ. Profităm din plin de creativitate,  interacțiuni și reacții ale caracterelor ce este imposibil să nu te distreze, iar originalitatea și efectele vizuale sunt cele care te vor face să nu mai găsești un alt film ca acesta. Jumanji: Welcome to the Jungle este minunat! E amuzant, inteligent, plin de aventură și nu în ultimul rând un film de familie! Este greu de găsit pe cineva care să vorbească negativ despre el.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comentarii

 1. Ion Sorin spune:

  Vai de capul meu ce traducere de RAHAT !!!!???
  Una ziceau , alta era tradus… De unde aveti traducerea , de pe google translate ???
  Nota 9 pentru film , dar traducerea este de nota 1 … Pacat !!!???

 2. Axel - Alexa spune:

  Da, ai dreptate, acum am verificat…nu stiu cum ajuns traducerea asta cand pe net sunt cu totul alte traduceri…probabil fusese prima aparuta si apoi s-a sters iar noi n-am actualizat. Ne cerem scuze pentru inconvenient, vom remedia de-ndata. Multumim de atentionare.

 3. admin 1 spune:

  Am modificat. Mii de scuze și îți mulțumesc pentru avertizare.

 1. 13 ianuarie 2020

  […] Dr. Smolder Bravestone (Dwayne Johnson), arheologul plin de idei şi eroul plin de muşchi revine în joc, cu întreaga sa listă de abilităţi: alpinism, viteză, bumerang, neînfricare şi combustie internă de mare intensitate. Cu toate acestea el este acum avatarul lui Eddie (Danny DeVito), bunicul lui Spencer. În filmul anterior el a trebuit să-i ţină locul unui adolescent isteric, iar acum ajunge la capătul opus al spectrului. Juxtapunerea lui Bravestone şi a corpului musculos al lui Dwayne Johnson peste personalitatea irascibilă a unui bătrân cu proteză de şold conduce la o serie întreagă de momente hilare. Vezi și Jumanji: Welcome to the Jungle 2017 online subtitrat […]

Anul lansării