Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Dragoste şi război

Dragoste şi război

Joy Division     17 November 2006

N/A 1h 45min Război

6.3
IMDB: 6.3/10 796 voturi

, ,

N/A

UK | Germany | Hungary

Traducerea : zolti22

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Dragoste şi război 2006 ( Joy Division )

Vă invităm să vizionați filmul Dragoste şi război 2006 ( Joy Division ) online subtitrat in română gratis in HD. 

În anul 1944, Thomas, un adolescent de 14 ani, este convocat să lupte în armata germană. El reușește să supraviețuiască războiului, însă orașul său este distrus, familia sa este ucisă în timpul unui bombardament și iubita lui este omorâtă de un soldat rus. Rămas orfan, Thomas este dus în Uniunea Sovietică unde studiază la școala militară. El devine agent KGB și în anul 1962, în timpul Războiului Rece, primește o misiune la Londra. Rămas cu sechele din adolescență, Thomas trăiește dominat de frică și paranoia, însă în Anglia reușește să își găsească fericirea de mult pierdută în persoana frumoasei Yvonne.

Filmul face parte din categoriile : Dramă , Război , 2006 .

Dragoste şi război 2006 online subtitrat in română gratis in HD, Dragoste şi război 2006 online subtitrat, Dragoste şi război 2006 online subtitrat in română, Joy Division online subtitrat in română gratis in HD, Joy Division online subtitrat in română, Joy Division online subtitrat, Joy Division online subtitrat in română hd.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării